Πολιτική

Ο Νικολά Σαρκοζί ζητά από τον Τσίπρα να ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις δύο υπουργών

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί κατά τη διάρκεια της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες απέναντι στον έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, ο Νικολά Σαρκοζί ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις δύο υπουργών του.

Όπως είπε, “λατρεύω την Ελλάδα, έχω ρίζες από την Ελλάδα, αυτό που συμβαίνει όμως είναι πολύ κακό για τη χώρα. Αυτές οι δύο δημόσιες τοποθετήσεις υπουργών της κυβέρνησης, η μία για το ενδεχόμενο να στείλει η Ελλάδα τζιχαντιστές στη βόρεια Ευρώπη και η άλλη για κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων ευρωπαϊκών χωρών στην Ελλάδα, ήταν απαράδεκτες”.

Πρόκειται για τις δηλώσεις του κ. Καμμένου για τους τζιχαντιστές στην Ευρώπη και του υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Παρασκευόπουλου για τις κατασχέσεις γερμανικής περιουσίας στην Ελλάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα