Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ Τσουκαλάς, Δαφέρμου και Μαρκογιαννάκη

Τους τρεις πρώτους υποψήφιους με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες ευρωεκλογές ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής (15.03.24) με τον δικηγόρο – εργατολόγο Κώστα Τσουκαλά, την εκπαιδευτικό Μαρία Δαφέρμου και τη μηχανικό Όλγα Μαρκογιαννάκη, οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι με το ΠΑΣΚ στις ευρωεκλογές.

Παρουσιάζοντας την υποψηφιότητά τους, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «τρεις νέους ανθρώπους με επιστημονική επάρκεια και κοινωνική αξιοπιστία, που μπορούν να πετύχουν πολλά προς όφελος του λαού μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

«Οι ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου είναι μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον της Ευρώπης , της πατρίδας μας αλλά και της Δημοκρατικής Παράταξης.Σήμερα, λοιπόν, ξεκινάμε. Με πυξίδα την ανανέωση, παρουσιάζουμε τις τρεις πρώτες υποψηφιότητές μας», τόνισε ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Την εκπαιδευτικό Μαρία Δαφέρμου. Τον δικηγόρο-εργατολόγο Κώστα Τσουκαλά. Τη μηχανικό Όλγα Μαρκογιαννάκη. Τρεις νέοι άνθρωποι με επιστημονική επάρκεια και κοινωνική αξιοπιστία, που μπορούν να πετύχουν πολλά προς όφελος του λαού μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Με τιμά ιδιαίτερα, που θα δώσουμε μαζί τον αγώνα των ευρωπαϊκών εκλογών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το πρώτο απόσπασμα από την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: Το δημοψήφισμα ήταν δική μου απόφαση, ξέχασα ακόμα και τα γενέθλια του παιδιού μου
«Ήξερα πως έπρεπε να περάσω μέσα από ναρκοπέδιο, αν ήθελα να δώσω αίσιο τέλος στην Οδύσσεια αυτής της Ελλάδας, να την οδηγήσω στην Ιθάκη της»
Αλέξης Τσίπρας 48
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Σε τροχιά «απογείωσης» οι ελληνοαμερικανικές συνεργασίες – Προανήγγειλε επίσκεψη του Ρούμπιο στην Αθήνα
Η Αμερικανίδα πρέσβης στην Ελλάδα μίλησε για «απογείωση» των διμερών συνεργασιών και γνωστοποίησε ότι ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο, θα επισκεφθεί σύντομα την Αθήνα
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοιλ 12