Δευτέρα, 15 Απρ.
28oC Αθήνα

Νίκος Καρανίκας: Ζητάω συγνώμη για όσα είπα για την Δάφνη Μητσοτάκη – Εξέφρασα προσωπικές μου απόψεις

Νίκος Καρανίκας:  Ζητάω συγνώμη για όσα είπα για την Δάφνη Μητσοτάκη – Εξέφρασα προσωπικές μου απόψεις

Αφού πρώτα επιχείρησε να διασύρει χωρίς στοιχεία και έκανε σοβαρές καταγγελίες εναντίον της μικρής κόρης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Δάφνης, ο άνθρωπος που διατέλεσε σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, όσο ήταν πρωθυπουργός, Νίκος Καρανίκας ζήτησε συγγνώμη. Η συγγνώμη όμως ήρθε μόλις ανακοινώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προσφύγει στην δικαιοσύνη.

«Η κόρη του Μητσοτάκη θα σπουδάσει ανθρωπιστικές σπουδές στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει την ΜΚΟ την οποία κατέχει για τα  ασυνόδευτα προσφυγόπουλα και για την οποία έχει εισπράξει ήδη πάνω από 2 εκατ. ευρώ. Πάλι καλά που δεν έχουν διευθυντή τον Νίκο Γεωργιάδη… ποτέ δεν ξέρεις όμως», έγραψε ο Νίκος Καρανίκας, με τον Γιάννη Οικονόμου να τον κατηγορεί για αθλιότητα και στοχοποίηση ενός κοριτσιού 18 ετών.

Η ανάρτηση τελικά κατέβηκε από τη σελίδα του Νίκου Καρανίκα στο Facebook και την αντικατέστησε μια συγγνώμη.

 

Όλη η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα που… κατέβηκε άρον – άρον

«Δεν είναι δημοκρατία, δεν είναι καπιταλισμός.

Είναι  φεουδαρχία και ολιγάρχες με την ψήφο της Δεξιάς.

“Η κόρη του Μητσοτάκη θα σπουδάσει ανθρωπιστικές σπουδές στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει την ΜΚΟ την οποία κατέχει για τα  ΑΣΥΝΌΔΕΥΤΑ  ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ  και για την οποία έχει εισπράξει ήδη πάνω από 2 εκατ. Ευρώ”. Πάλι καλά που δεν έχουν διευθυντή τον Νίκο Γεωργιάδη … ποτέ δεν ξέρεις όμως.

“Ο πεθερός του Γεραπετρίτη, μεγαλομέτοχος της ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ πήρε ήδη την εκμετάλλευση της Εγνατίας έναντι ευτελούς τιμήματος, με ένα διαγωνισμό που αναρωτιέμαι πως έγινε”.

Ευτυχώς τα ΜΜΕ λένε ότι όλα πάνε καλά και μια χαρά με την ΝΔ και δεν βλέπουν την οπισθοδρόμιση, ούτε μαφίες, ούτε ολιγάρχες. Ευτυχώς.

Ευτυχώς έφυγε ο Τσίπρας και ήρθε η ανάπτυξη με την δημοκρατία διευρυμένη.

Άιντε μη πω τώρα….».

Οικονόμου: Κατήφορος χωρίς τελειωμό

Κληθείς να σχολιάζει ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα για τις σπουδές της κόρης του πρωθυπουργού αλλά και για τον Γιώργο Γεραπετρίτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών είπε: «Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς… Δυσκολεύεται κανείς να βρει λόγια που να περιγράφουν το μέγεθος της αθλιότητας.

Γνωρίζουμε ότι ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του είναι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι στρατηγική τους επιλογή να πλήξουν τη σύζυγο και τα παιδιά του. Στοχοποιείται ένα κορίτσι 18 χρόνων στην αφετηρία ενός νέου ξεκινήματος στη ζωή του με πράγματα αχαρακτήριστα. Δεν έχει χαθεί το μέτρο. Μιλάμε για κατήφορο χωρίς τελειωμό. Υπάρχουν δύο θέματα. Το ένα είναι ότι σε τέτοιου είδους αθλιότητες και ανηθικότητες είναι σαφές ότι από εδώ και πέρα το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη.

Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι ο κ. Καρανίκας ήταν ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρώην πρωθυπουργού, συνοδοιπόρος του από τα φοιτητικά τους χρόνια. Έχει περάσει μια ολόκληρη ημέρα και δεν έχει βρεθείς κανένας να τον μαζέψει, να τον αποδοκιμάσει. Δεν θέλω να θυμίσω σε περιπτώσεις που στελέχη της ΝΔ ξεφεύγουν από τους ηθικούς και αξιακούς κανόνες τοποθέτησης στο δημόσιο βίο που έχουμε θέσει, τι συμβαίνει.

Αποδοκιμάζονται, διαγράφονται, απομακρύνονται αμέσως. Όχι για τέτοιου είδους αισχρότητας και αθλιότητας θέμα. Και μια μέρα μετά κανένας δεν τον έχει μαζέψει. Επιβεβαιώνεται ότι το χειρότερο από το να είσαι ανίκανος είναι να είσαι ικανός για όλα. Ο κατήφορος που έχει επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική αντιπαράθεση δεν φαίνεται να έχει τέλος».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις