Πολιτική

Νίκος Παππάς για ΔΟΛ, Mega, και μηνύσεις Πάνου Καμμένου

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας απόψε στην ΕΡΤ και ερωτηθείς τι μέλλει γενέσθαι με τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και το Mega Channel, είπε ότι στα θέματα αυτά η κυβέρνηση κινείται με αρχές και υπογράμμισε ότι «δεν είμαστε στον καιρό που δίνονταν δάνεια με ‘αέρα'».

Ο κ. Παππάς χαρακτήρισε ως ευκταία μια λύση «τύπου Μαρινόπουλου», όπου θα βρεθεί επενδυτής να βάλει χρήματα και να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες.

«Συνέχιση της λειτουργίας, χωρίς επενδυτή και ‘ζεστό χρήμα’ δεν μπορεί να υπάρξει» είπε ο υπουργός.

Ερωτηθείς για τις μηνύσεις του Π. Καμμένου κατά των δημοσιογράφων Α. Πετρουλάκη και Γ. Κουρτάκη-Π. Τζένου, ο κ. Παππάς είπε ότι κάποια ένδικα μέσα πρέπει να χρησιμοποιούνται με φειδώ, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και ανυπέρβλητα όρια, όπως είναι η προσβολή των συγγενικών προσώπων.

«Να συμφωνήσουμε ότι αυτά τα όρια δεν μπορεί κανείς να τα υπερβαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλητή του σήμερα τον πρεσβευτή του χθες»
«Αντί ο Αλέξης Τσίπρας να ψελλίζει δικαιολογίες ας απευθυνθεί στους πρώην "συντρόφους" του που πριν 10 χρόνια έπαιζαν τη χώρα στα ζάρια» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο ΠαύλοςΜαρινάκης 12
Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ δεν είμαι σίγουρα»
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει την χώρα σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, που εισπράττει χλεύη ακόμη και από τους πολέμαρχους της Λιβύης» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας 17