Πολιτική

Ντιμπέιτ: Η μάχη…. των βίντεο! Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ με… Μητσοτάκη!

Μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας για το ντιμπέιτ, ο "πόλεμος" έχει ξεκινήσει για τα καλά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας!

Μία σου… και μία μου! Το ντιμπέιτ ανακοινώθηκε για την 1η Ιουλίου και ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ έχουν… ξεκινήσει τη μάχη!

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Έφη Αχτσιόγλου, επιτέθηκε στην ΝΔ για το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν “κατεβαίνει” σε τετ α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα, με την Πειραιώς να απαντά με… Αλέξη Τσίπρα!

[read4more]

Δηλαδή παραπέμποντας σε παλαιότερη δήλωση του κ. Τσίπρα για τα ντιμπέιτ στην οποία επί λέξει αναφέρει τα εξής:

«Η πραγματοποίηση μιας ξεχωριστής τηλεμαχίας μονάχα για δύο κόμματα είναι εντελώς λάθος επιλογή, γιατί είναι υποτιμητική και προσβλητική για την ποιότητα της Δημοκρατίας στη χώρα μας».

Λίγο αργότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με το… ίδιο νόμισμα, δηλαδή παραπέμποντας σε βίντεο με τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή, στο οποίο αναφέρει πως όταν ο Αλέξης Τσίπρας προκηρύξει εκλογές, τότε “θα κάνουμε όσα ντιμπέιτ θέλετε”.

Αναλυτικά, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει για το ντιμπέιτ: “Είναι έκδηλη η αμηχανία της ΝΔ. και του κ. Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος της ΝΔ κρύβεται, γιατί φοβάται την προγραμματική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να ανατρέξει σε μια προ δεκαετίας δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, από το 2009, μήπως και καταφέρει να κρυφτεί.

Εμείς, πάλι, δεν χρειάζεται να πάμε τόσο πίσω. Παραπέμπουμε στις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη, μόλις πριν από ενάμιση μήνα, στις 8/5, όταν, από το βήμα της Βουλής, έλεγε ότι είναι έτοιμος, μόλις προκηρυχθούν εκλογές, όχι μόνο για ένα, αλλά για πολλά ντημπέιοτ με τον πρωθυπουργό….”.

Δείτε την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ για το ντιμπέιτ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέγραψε πρωτόκολλο συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και τη Ζιανγκσού της Κίνας
«Η ενδυνάμωση των αυτοδιοικητικών δεσμών της Μητροπολιτικής Αττικής με τις μεγάλες περιφέρειες της Κίνας, αποτελεί προσωπικό στοίχημα», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς με τον Γενικό Γραμματέα της κινεζικής Περιφέρειας Ζιανγκσού, Xin Changxing
Μητσοτάκης στον CEO της UniCredit: Καλωσορίζουμε την επένδυση στην Alpha Bank – Θα συμβάλλει περισσότερο στην ανάπτυξη της οικονομίας
«Με χαροποιεί ιδιαίτερα η απόφασή σας να αυξήσετε σημαντικά το μερίδιό σας στην Alpha Bank, πάντα πίστευα ότι η Ευρώπη χρειάζεται ισχυρότερες και πιο ανταγωνιστικές τράπεζες», επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου UniCredit, Andrea Orcel και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank, Βασίλη Ψάλτη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με τον Αλ Σίσι για τον πόλεμο Ισραήλ - Ιράν και τη Μονή Σινά: «Να μην υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση»
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την ανάγκη να μην υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή και να ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών
Κυριάκος Μητσοτάκης Αλ Σίσι 4