Πολιτική

Ντινόπουλος: “Είναι γνωστό ότι ο Πάγκαλος έχει το ακαταλόγιστο”

Με ανακοίνωση απάντησε ο Αργύρης Ντινόπουλος στο σχόλιο του κ. Πάγκαλου ο οποίος είχε τονίσει ότι ο υπουργός Εσωτερικών, ανθίσταται στον επανέλεγχο των πιστοποιητικών των δημοσίων υπαλλήλων.

«Ο Θεόδωρος Πάγκαλος είναι γνωστό ότι έχει το ακαταλόγιστο» σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Εσωτερικών κ. Αρ. Ντινόπουλος, αναφερόμενος σε σχόλιο του κ. Πάγκαλου σήμερα το πρωί στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ fm, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Ντινόπουλος ανθίσταται στον επανέλεγχο των πιστοποιητικών των δημοσίων υπαλλήλων.

Ο υπ. Εσωτερικών στη δήλωσή του διευκρινίζει ότι δεν είναι κατά της αξιολόγησης και σημειώνει για τα σχόλια του κ. Πάγκαλου: «Ας μου βρει ο ίδιος ή οποιοσδήποτε άλλος έστω και μία δήλωσή μου ότι είμαι εναντίον της αξιολόγησης και θα πάω μόνος μου στον εισαγγελέα».

Μιλώντας ο κ. Πάγκαλος το πρωί στον σταθμό είπε: «Να τον καλέσει και τον κ. Ντινόπουλο ο εισαγγελέας. Δεν έχει κανένα ειδικό καθεστώς, επειδή είναι υπουργός Εσωτερικών. Τώρα, το πόσο σοβαρό είναι ο υπουργός της κυβέρνησης και μάλιστα Εσωτερικών να μην εφαρμόζει τον νόμο που έχει ψηφίσει η κυβερνητική πλειοψηφία, στην οποία ανήκει και ο ίδιος…».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα επίθεση Ντινόπουλου σε Μητσοτάκη: Εγώ δεν γεννήθηκα υπουργός – Τον κατηγορεί ευθέως ότι εμφανίζει ως “κατεργαρέους” δημοτικούς υπαλλήλους

Το Ποτάμι κατά Ντινόπουλου για παλαιοκομματισμό

Κυβέρνηση σε νευρικό κλονισμό – Δηλώσεις που “πονάνε”

Στα μαχαίρια Αδωνις – Ντινόπουλος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης κάνει «άνοιγμα» στη Μαρία Καρυστιανού: «Θέλω να μιλήσω μαζί της για να φτιαχτεί αντικυβερνητικό μέτωπο»
Ωστόσο, ο ανεξάρτητος βουλευτής, ο οποίος συμπορεύεται με το Κίνημα Δημοκρατίας, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε επικοινωνία με τη Μαρία Καρυστιανού
Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Αλέξανδρος Αυλωνίτης
Η Μαρία Καρυστιανού στο μπλόκο της Νίκαιας: «Το νέο κόμμα σύντομα θα διεκδικήσει την ψήφο της κοινωνίας» – Το μήνυμα προς τους αγρότες
«Ο μεγάλος αγώνας που ξεκίνησε με τη δικαίωση της κόρης μου έχει καταλήξει σε μία μάχη κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς σε ένα όραμα για μία ελεύθερη Ελλάδα»
Η Μαρία Καρυστιανού επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια Λάρισας
14
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
Στο σύντομο βίντεο στο TikTok, δεν έλειψε και μια χιουμοριστική νότα, καθώς πριν ξεκινήσει την τοποθέτησή του, αστειεύεται λέγοντας ότι πρώτα πρέπει να φτιάξει τα μαλλιά του
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
23