Πολιτική

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε στο Αττικόν τους τρεις χειριστές του ελικοπτέρου που έκανε προσθαλάσσωση στην Ελευσίνα

Μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη ήταν και ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Κεφαλογιάννης και ευχήθηκε στα μέλη του πληρώματος «άμεση επάνοδο στα καθήκοντά τους»

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Κεφαλογιάννη επισκέφθηκαν τους τρεις χειριστές του πυροσβεστικού ελικοπτέρου που πραγματοποίησε αναγκαστική προσθαλάσσωση ανοιχτά του κόλπου της Ελευσίνας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης οι τρεις χειριστές θα πάρουν σύντομα εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αττικόν» στο οποίο μεταφέρθηκαν προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο κ. Γεωργιάδης ευχήθηκε περαστικά στα μέλη του πληρώματος καθώς και σε «όλους όσοι μάχονται καθημερινά για την Ελλάδα από τα διάφορα πόστα να έχουν την υγεία τους, να πηγαίνουν όλα καλά» και επισήμανε πως «το ΕΣΥ ήταν εδώ, όπως είναι πάντα για όλους τους ανθρώπους».

Από την πλευρά του ο κ. Κεφαλογιάννης συνομίλησε μαζί τους, τους ευχαρίστησε για τη συνδρομή τους στη μάχη απέναντι στις δασικές πυρκαγιές ενώ ενημερώθηκε για την κατάσταση τους από τη διοίκηση και τον γιατρό.

«Από την πρώτη στιγμή της είδησης της προσθαλάσσωσης του ελικοπτέρου Erickson, το οποίο επιχειρούσε σε φωτιά στην ευρύτερη περιοχή της Ελευσίνας, επικοινωνήσαμε με τον αρμόδιο υπουργό Υγείας και αγαπητό συνάδελφο τον Άδωνι Γεωργιάδη προκειμένου να τύχουν της καλύτερης αντιμετώπισης το πλήρωμα του ελικοπτέρου, δηλαδή οι δύο χειριστές μαζί με τον μεταφραστή. Μετά την ενημέρωση που είχαμε από την Διοίκηση του νοσοκομείου και τους θεράποντες ιατρούς ευτυχώς και οι τρεις είναι καλά στην υγεία τους. Έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και συνεπώς, κατά πάσα πιθανότητα, ακόμα και εντός ημέρας θα είναι εκτός. Δεν θα χρειαστεί, δηλαδή, καν η νοσηλεία τους», δήλωσε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσοι συνέδραμαν σε αυτήν την επιχείρηση, το Λιμενικό Σώμα, το ΕΚΑΒ αλλά και το Εθνικό Σύστημα Υγείας. «Γιατί πραγματικά δείχνουν ότι όταν υπάρχει συντονισμός δυνάμεων ακόμα και σε τέτοια ατυχή περιστατικά στους ανθρώπους δηλαδή που δίνουν την μάχη καθημερινά με τις πυρκαγιές για να σώσουν ζωές, περιουσίες και το περιβάλλον τυγχάνουν της καλύτερης δυνατής αντιμετώπισης», κατέληξε αφού ευχαρίστησε τον υπουργό Υγείας για τη συνεργασία του ενώ ευχήθηκε στα μέλη του πληρώματος «άμεση επάνοδο στα καθήκοντά τους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για την Προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
«Έχοντας και την εμπειρία και τη γνώση αλλά και την ίδια διάθεση ενασχόλησης όπως και στην αρχή, διεκδικώ και πάλι τη στήριξη των δικηγόρων» ανέφερε ο ίδιος
Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος 1
Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ολοκληρωμένο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΘ θα κάνει τη χώρα μας πιο ανταγωνιστική οικονομικά, πιο ανθεκτική κοινωνικά, πιο ισχυρή γεωπολιτικά»
Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης συνήθως είναι ένα παζάρι δεσμεύσεων και παροχολογίας από την εκάστοτε κυβέρνηση»
Νίκος Ανδρουλάκης 2
Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Γιώργος Γεραπετρίτης μετά από δημοσιεύματα για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου
«Κυπριακό μέσο ενημέρωσης κυκλοφόρησε ψευδές και παραπειστικό δημοσίευμα που αφορά υποτιθέμενη εμπλοκή μέλους της οικογένειάς μου στο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης»
Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης 3
Ο Νίκος Ανδρούλακης από τη ΔΕΘ θα βάλει «ταφόπλακα» σε κάθε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη ΝΔ
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης γνωρίζει πολύ καλά ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ θα είναι καθοριστική, αφού θα πρέπει να πείσει τους έλληνες ψηφοφόρους ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελεί έτοιμη εναλλακτική πρόταση
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 1
Το «ταμείο» της κυβέρνησης για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Αύξηση των ποσοστών και νέα σχέση με τους πολίτες
Αν και «γαλάζια» στελέχη θεωρούν πως τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός θα αυξήσουν τα ποσοστά της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις ταυτόχρονα εκτιμούν πως αυτό το κλίμα δεν θα «φτάσει» μέχρι τις εκλογές
Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Οι επόμενες κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα: Η παραίτηση από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, το νέο βιβλίο και οι «σύντροφοι» που «καίει»
Ο Αλέξης Τσίπρας πέρα από την κεντρική παρουσίαση του βιβλίου που θα κάνει στην Αθήνα δεν αποκλείεται να πάει και σε άλλες δυο - τρεις μεγάλες πόλεις της επαρχίας
Ο Αλέξης Τσίπρας 24