Πολιτική

Ο άγνωστος διάλογος Τσίπρα – Κουτσούμπα – Η ατάκα που άφησε “ξερό” τον πρωθυπουργό

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, έπειτα από την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, είχε δημοσιοποιήσει ένα μέρος της συζήτησης που είχε μαζί του. Φαίνεται όμως, πως υπήρξε και μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα στιχομυθία.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ο πρωθυπουργός ανέλυε στον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ την πρόθεσή του να φέρει την απλή αναλογική χωρίς να δίνει συγκεκριμένα στοιχεία και κυρίως χωρίς να λέει πως θα το πετύχει αυτό.

Ο κ. Κουτσούμπας τον κοίταξε καχύποπτα και του είπε: “Δεν λες και συγκεκριμένα πράγματα. Ασάφειες. Πιστεύω ότι φέρνεις τον εκλογικό νόμο για να αποσπάσεις την προσοχή του κόσμου από τα νέα μέτρα που έρχονται για τα Εργασιακά.”

Ήταν σαν να τον χτύπησε κεραυνός τον πρωθυπουργό. Αμφισβητείτο ευθέως η αξιοπιστία του. “Όχι δεν είναι έτσι, Δημήτρη. Για τα Εργασιακά σου υπόσχομαι ότι θα κάνω τις πιο σκληρές διαπραγματεύσεις.” του είπε.

Ο κ. Κουτσούμπας απλά γέλασε: “Αν είναι σαν τις άλλες διαπραγματεύσεις, αυτές με τις 17 ώρες, καλύτερα να μην διαπραγματευθείς τίποτα. Καήκαμε.”

ΠΗΓΗ: ΒΗΜΑτοδότης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 19
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 19
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 33