Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Γραβάτα δεν φοράει, αλλά φοράει ένα φουλάρι…. (ΦΩΤΟ)

Πόσες φορές έχετε ακούσει για τη γραβάτα που ΔΕΝ φοράει ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας; Έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε και για κάτι άλλο: για το φουλάρι του!

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στις Βρυξέλλες. Σήμερα, θα συμμετάσχει στην πρώτη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στην πρωθυπουργική κατοικία του Βελγίου για να συναντήσει τον Βέλγο ομόλογό του, Σαρλ Μισέλ.

Ούτε και αυτή τη φορά φόρεσε γραβάτα. Δεν κουρεύτηκε ακόμα το χρέος άλλωστε.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός προτίμησε ένα σκούρο μπλε κοστούμι και ένα ανοιχτόχρωμο πουκάμισο, μαύρο παλτό και ένα φουλάρι για να τον προστατεύει από το κρύο των Βρυξελλών.









Φωτογραφία: Reuters, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 5
Επιχείρηση επαναπροσέγγισης της μεσαίας τάξης μέσω ΔΕΘ – Πακέτο μέτρων ακόμα και 2 δισ. ευρώ
Με τις ανακοινώσεις, το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκει να εκπέμψει ένα μήνυμα επανεκκίνησης και παράλληλα ένα μήνυμα ότι η επιστροφή του μερίσματος στους πολίτες είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση
O Κυριάκος Μητσοτάκης 6