Συμβαίνει τώρα:
Διακοπή ρεύματος σε Σεπόλια και Πεντέλη
Πολιτική

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας άκουσε τα κάλαντα και το ‘ριξε στον τσάμικο

Υποδέχτηκε την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδας λέγοντάς τους «Καούρ εκάνατε καμπζιά».

Με χαμόγελο και κέφι ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, υποδέχτηκε την Παναρκαδική Ομοσπονδία στα γραφεία του κόμματος στον Περισσό και άκουσε τα κάλαντα.

Μάλιστα, μετά τα κάλαντα ακολούθησαν και χοροί με κλαρίνα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα να μη διστάζει και να μπαίνει στον τσάμικο. 

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας χόρεψε και στη συνέχεια ευχαρίστησε τα μέλη της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. 

Νωρίτερα, τους είχε καλωσορίσει στην τσακώνικη διάλεκτο, λέγοντάς τους: «Καούρ εκάνατε καμπζιά (Καλώς ήρθατε παιδιά)».

 

Ο ίδιος σημείωσε: «Αυτές τις ώρες η σκέψη όλων μας βρίσκεται κυρίως στα παιδιά, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων, στα θύματα της προσφυγιάς, στους ξενιτεμένους μας, στους ανθρώπους που βιώνουν άσχημες συνθήκες εργασίας, που βιώνουν μια σειρά καθημερινά προβλήματα στην οικογένειά τους, στο επάγγελμά τους, στη ζωή τους.

Αυτές οι χριστουγεννιάτικες μέρες, αυτές οι γιορτές δεν πρέπει να βρουν κανέναν μόνο του. Γι’ αυτό το σύνθημα “Ένας για όλους κι όλοι για έναν”, είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ.

Χρόνια πολλά θα ήθελα να σας ευχηθώ. Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, με δύναμη, με υγεία, ευτυχία. Να είστε καλά!».

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία δώρισε στον Δημήτρη Κουτσούμπα ένα καλάθι με προϊόντα της αρκαδικής γης και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, δώρισε στην Ομοσπονδία ένα συλλεκτικό ρόδι φτιαγμένο από τον κεραμίστα Τίμο Χατζηλαγό, ο οποίος το εμπνεύστηκε από το ομώνυμο ποίημα του Δημήτρη Ραβάνη Ρεντή, αφιερωμένο στο ΚΚΕ, το οποίο μελοποίησε ο Θάνος Μικρούτσικος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης, Φάμελλος και Κουτσούμπας άκουσαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα – Τα μηνύματά τους για το 2026
Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ άκουσε τα κάλαντα ο Ανδρουλάκης, στον Περισσό απόλαυσε τα κάλαντα από την χορωδία της ΚΝΕ ο Κουτσούμπας και στην Θεσσαλονίκη στα γραφεία τους ΣΥΡΙΖΑ στη Θέρμη βρέθηκε ο Φάμελλος
Kάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, από την αδελφότητα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης