Πολιτική

“Ο ΕΛΔΟ δεν θα χρηματοδοτηθεί από offshore όπως αυτές που ενισχύουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό” της οικογένειας Μητσοτάκη”

Για θράσος από μέρους του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυρ. Μητσοτάκη κάνει λόγο το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, με αφορμή αναφορά του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό (ΕΛΔΟ), ενώπιων των τομεαρχών της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του υπουργείου ΨΗΠΤΕ για τον ΕΛΔΟ αναφέρει:

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει το θράσος να μιλάει για “παράγκα του διαστήματος”. Ας γνωρίζει ότι ο ΕΛΔΟ δεν έχει εισπράξει, διαχειριστεί ή ξοδέψει ούτε μισό ευρώ ως τώρα.

Ούτε πρόκειται να συνεργαστεί ή να χρηματοδοτηθεί από offshore εταιρείες, όπως αυτές που λείπουν από το πόθεν έσχες συγγενικών του προσώπων, παρότι ενισχύουν τον οικογενειακό του προϋπολογισμό» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μπακογιάννη για επιτελικό κράτος: «Δεν υπάρχουν αντάρτες στη ΝΔ, πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις»
Η πρώην υπουργός μίλησε για «υγιέστατο διάλογο» μετά την επιστολή των πέντε βουλευτών της ΝΔ και τόνισε ότι «η κοινοβουλευτική λειτουργία στηρίζει την εκτελεστική εξουσία»
Ντόρα Μπακογιάννη
Καβγάς Ζωής Κωνσταντοπούλου - ΠΑΣΟΚ στη Βουλή για την πρόεδρο της ΑΠΔΠ - «Μας κοροϊδεύετε, δεν ντρέπεστε», «υπηρετείτε σχέδιο»
Η κόντρα για την πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού ξεκίνησε από την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, συνεχίστηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και συνεχίστηκε στην Ολομέλεια
Ζωή Κωνσταντοπούλου 9