Πολιτική

Ο Γιώργος Μαργαρίτης σηκώνει τον Θανάση Παφίλη για να χορέψει ζεϊμπέικικο [vid]

Οι βουλευτές του ΚΚΕ, φαίνεται πως έχουν μια αδυναμία στον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη. Ο τελευταίος τόσο πέρσι όσο και φέτος συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της ΚΝΕ, ανάβοντας το κέφι.

Και αν πέρσι τέτοια εποχή, ήταν ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, που… έριξε τις στροφές του με το “της γερακίνας γιος”, φέτος ήταν η σειρά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ να πάρει τη σκυτάλη.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, λίγες ώρες πριν το γλέντι τελειώσει, ο Γιώργος Μαργαρίτης κάλεσε τον Θανάση Παφίλη να χορέψει και εκείνος δεν αρνήθηκε. Ο τραγουδιστής ερμήνευσε “τα μάνταλα” του Βασίλη Τσιτσάνη, τραγούδι από την εποχή του Εμφυλίου, με σαφείς αναφορές στους εξόριστους και τους τόπους εξορίας και ο Θανάσης Παφίλης χόρεψε το ζεϊμπέκικο. Δίπλα του για να τον συνοδεύσει με παλαμάκια και ο επίσης βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Λύγισε ο Αλέξης Τσίπρας στον επικήδειο για τον Αλέκο Φλαμπουράρη: Σε ευχαριστώ για όσα μας έδωσες, ως σύντροφος, ως φίλος, ως παππούς των παιδιών μας
«Δεν σε αποχαιρετώ, αλλά σου υπόσχομαι ότι, όπως εσύ, δεν θα παραδώσουμε ούτε την ψυχή ούτε τα όνειρά μας, στη γοητεία της όποιας εξουσίας»
Αλέξης Τσίπρας
16
Το αντίο της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Διαμαντή Καραναστάση: «Συγγνώμη που δεν σε προστάτεψα από το δηλητήριο που τους διώχνει όλους από την πολιτική»
«Ο Διαμαντής με την παραίτησή του δίνει άλλο ένα μάθημα ανωτερότητας ψυχής - Και αφήνει μια σπουδαία παρακαταθήκη» πρόσθεσε η ίδια
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στο θέατρο 15