Πολιτική

Ο Γιούνγκερ να τραβήξει το αυτί του Κοστέλο…

Ως φιλέλληνας, ολίγον προστάτης της χώρας και μεγάλος αντίπαλος του Grexit πλασάρεται ο Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ.

Αν έτσι έχουν τα πράγματα και ο Κάλχας δεν έχει λόγο να αμφιβάλλει, τότε περιμένουμε μία ειλικρινή και ευθεία απάντηση (όχι σαν αυτές που ικανοποιεί τους πάντες και είναι η μεγάλη τέχνη του Ζαν Κλοντ).

Να μας πει πως συμβαίνει ο ίδιος να αναγνωρίζει την ανθρωπιστική κρίση, να συζητάει μέτρα αντιμετώπισης με τον Αλέξη Τσίπρα και λίγες μέρες μετά ο υπάλληλός του (υψηλόβαθμος είναι γεγονός) Ντέκλαν Κοστέλο εγείρει θέμα ζητώντας να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση γιατί αποτελεί μονομερή ενέργεια.

Αν λοιπόν ο Ζαν Κλοντ είναι ειλικρινής οφείλει να τραβήξει το αυτί του άτακτου και εκτός γραμμής Ντέκλαν, που αντιτάσσεται στην ανακούφιση των δοκιμασμένων σκληρά Ελλήνων.

Εκτός και αν αποδειχθεί ότι ο Κοστέλο είναι εντός και ο Γιούνγκερ εκτός γραμμής, τουλάχιστον σε επίπεδο δηλώσεων ή ότι η αλεπού του Λουξεμβούργου άλλα δηλώνει δημοσίως χτυπώντας τον Αλέξη στοργικά και πατρικά στην πλάτη και άλλα πράττει στο παρασκήνιο καρφώνοντας το στιλέτο πισώπλατα.

Οφείλει να ξεκαθαρίσει τη θέση του, γιατί κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ως προστάτης με τη μεταφορική έννοια του όρου…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης για το νέο αεροσκάφος του ΕΚΑΒ: Μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς και γρήγορες αεροδιακομιδές σε μεγάλα νοσοκομεία
«Και σε μία χώρα με τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της πατρίδας μας, με τη νησιωτικότητα, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η σημασία αυτών των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην παράδοση - παραλαβή του αεροσκάφους, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ 1