Πολιτική

Ο Κασσελάκης ανακοινώνει υποψηφιότητα την Παρασκευή λέει η Τζάκρη – Τι απάντησε για τα περί blackout στο Συνέδριο

Αναβρασμός επικρατεί στην Κουμουνδούρου ενόψει των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, με τους Παύλο Πολάκη, Σωκράτη Φάμελλο και Νικόλα Φαραντούρη να έχουν γνωστοποιήσει την υποψηφιότητά τους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναμένεται τώρα και η επίσημη ανακοίνωση από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος έχει δηλώσει «παρών» στην κούρσα.

Την προσεχή Παρασκευή (04.10.24) αναμένεται να ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει ξανά το «τιμόνι» του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως δήλωσε σήμερα, Τετάρτη το πρωί (02.10.24) η Θεοδώρα Τζάκρη προσθέτοντας ότι ο ίδιος «έχει γυρίσει το βίντεο».

Παράλληλα, μιλώντας στο OPEN κι αναφερόμενη στα περί ενδεχόμενου blackout στο συνέδριο, όπως υπονόησε ο Χρήστος Γιαννούλης, η κυρία Τζάκρη απάντησε δηκτικά: «έχουμε και γεννήτριες για να αποφευχθεί».

Σχετικά με την υποψηφιότητα του Νίκου Φαραντούρη, η κυρία Τζάκρη είπε ότι «επιβεβαιώθηκε αυτό που όλοι ψιλιαζόμασταν ότι πρόκειται για μια ετερόκλητη συμμαχία της γραφειοκρατίας που τους ένωσε η εχθρότητα για τον Κασσελάκη».

 

«Αν δείτε τα επιχειρήματα στην ίδια την πρόταση μομφής, δεν βλέπω πολιτικά επιχειρήματα αλλά περιστατικά από σάιτ που είναι απέναντι από τον κ. Κασσελάκη», πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα αν η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη θα απασχολήσει το Συνέδριο του κόμματος, η κυρία Τζάκρη απάντησε: «πιστεύει κανείς ότι δεν θα συζητηθεί στο συνέδριο το άγος της ανατροπής; Το συνέδριο θα συζητήσει μονοθεματικά αυτό αλλά δεν θα ανατρέψουμε την πορεία προς τις εκλογές».

Προέβλεψε δε ότι ο κ. Κασσελάκης «θα πάρει υψηλότερο ποσοστό από τις προηγούμενες εκλογές, μπορεί ακόμα και να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο».

Για τις δηλώσεις Γιαννούλη και Γεροβασίλη για το τι θα συμβεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για «παιδιάστικα επιχειρήματα του στυλ θα σκάσω τη μπάλα αν δεν μου αρέσει το παιχνίδι. Δεν είναι σοβαρές τοποθετήσεις ενηλίκων».

«Εγώ κρατώ την δήλωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα είναι και την επόμενη ημέρα στο κόμμα. Ναι, ο Κασσελάκης θα μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν χάσει» πρόσθεσε η κυρία Τζάκρη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Σύντομα εξαγγελίες για το στεγαστικό μέσα από ευρωπαϊκούς πόρους, όχι μόνο για ενεργειακή αναβάθμιση
«Το μέτρο το οποίο θα υλοποιηθεί στα τέλη Νοεμβρίου, η επιστροφή δηλαδή ενός πλήρους ενοικίου σε όλους τους ενοικιαστές μέχρι του ύψους των 800 ευρώ δεν είναι το μόνο», τόνισε ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες
Νίκος Ανδρουλάκης κατά Κυριάκου Μητσοτάκη για Άγνωστο Στρατιώτη και ΟΠΕΚΕΠΕ – Τι είπε για Τσίπρα και Καρυστιανού
«Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης που αξιοποιεί αυτό το σύμβολο για να διχάσει τον ελληνικό λαό, διαδήλωνε μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής
Παύλος Πολάκης για Αλέξη Τσίπρα: Δεν υπάρχουν μεσσίες – Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει πρόγραμμα διατυπωμένο στο συνέδριο
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος με την εισήγηση του στην Πολιτική Γραμματεία τάχθηκε με ξεκάθαρο υπέρ της συμπόρευσης με τον Αλέξη Τσίπρα
Παύλος Πολάκης και Αλέξης Τσίπρας