Πολιτική

Ο Κασσελάκης ανακοινώνει υποψηφιότητα την Παρασκευή λέει η Τζάκρη – Τι απάντησε για τα περί blackout στο Συνέδριο

Αναβρασμός επικρατεί στην Κουμουνδούρου ενόψει των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, με τους Παύλο Πολάκη, Σωκράτη Φάμελλο και Νικόλα Φαραντούρη να έχουν γνωστοποιήσει την υποψηφιότητά τους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναμένεται τώρα και η επίσημη ανακοίνωση από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος έχει δηλώσει «παρών» στην κούρσα.

Την προσεχή Παρασκευή (04.10.24) αναμένεται να ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει ξανά το «τιμόνι» του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως δήλωσε σήμερα, Τετάρτη το πρωί (02.10.24) η Θεοδώρα Τζάκρη προσθέτοντας ότι ο ίδιος «έχει γυρίσει το βίντεο».

Παράλληλα, μιλώντας στο OPEN κι αναφερόμενη στα περί ενδεχόμενου blackout στο συνέδριο, όπως υπονόησε ο Χρήστος Γιαννούλης, η κυρία Τζάκρη απάντησε δηκτικά: «έχουμε και γεννήτριες για να αποφευχθεί».

Σχετικά με την υποψηφιότητα του Νίκου Φαραντούρη, η κυρία Τζάκρη είπε ότι «επιβεβαιώθηκε αυτό που όλοι ψιλιαζόμασταν ότι πρόκειται για μια ετερόκλητη συμμαχία της γραφειοκρατίας που τους ένωσε η εχθρότητα για τον Κασσελάκη».

 

«Αν δείτε τα επιχειρήματα στην ίδια την πρόταση μομφής, δεν βλέπω πολιτικά επιχειρήματα αλλά περιστατικά από σάιτ που είναι απέναντι από τον κ. Κασσελάκη», πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα αν η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη θα απασχολήσει το Συνέδριο του κόμματος, η κυρία Τζάκρη απάντησε: «πιστεύει κανείς ότι δεν θα συζητηθεί στο συνέδριο το άγος της ανατροπής; Το συνέδριο θα συζητήσει μονοθεματικά αυτό αλλά δεν θα ανατρέψουμε την πορεία προς τις εκλογές».

Προέβλεψε δε ότι ο κ. Κασσελάκης «θα πάρει υψηλότερο ποσοστό από τις προηγούμενες εκλογές, μπορεί ακόμα και να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο».

Για τις δηλώσεις Γιαννούλη και Γεροβασίλη για το τι θα συμβεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για «παιδιάστικα επιχειρήματα του στυλ θα σκάσω τη μπάλα αν δεν μου αρέσει το παιχνίδι. Δεν είναι σοβαρές τοποθετήσεις ενηλίκων».

«Εγώ κρατώ την δήλωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα είναι και την επόμενη ημέρα στο κόμμα. Ναι, ο Κασσελάκης θα μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν χάσει» πρόσθεσε η κυρία Τζάκρη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θάνος Πλεύρης: Καμία διαδικασία νομιμοποίησης ατόμων που βρίσκονται παράνομα στη χώρα
«Όποιος αυτή τη στιγμή είναι παράνομος, θα μείνει παράνομος, θα ακολουθηθεί η διαδικασία της σύλληψής του όπου βρεθεί, της φυλάκισής τους δύο με πέντε χρόνια και της επιστροφής του»
Θάνος Πλεύρης
ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Σαφής αποδοκιμασία από τον ΥΠΕΞ, ο πρωθυπουργός να τον απομακρύνει από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο
Η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για «διχαστικές και εθνικά επικίνδυνες δηλώσεις» που αναπαράγουν ακροδεξιά ρητορική και τις παράνομες διεκδικήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο
Μακάριος Λαζαρίδης 8
Επιμένει ο Λαζαρίδης για τις ευθύνες Σημίτη στην κρίση των Ιμίων: «Δεν ανακαλώ τίποτα» απαντά στον Ανδρουλάκη
Στην αντεπίθεση ο Παύλος Χρηστίδης, επισημαίνοντας ότι στο ΠΑΣΟΚ «κανείς δεν μπορεί να δεχθεί πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναπαράγει και αναμασά την τουρκική προπαγάνδα»
Μακάριος Λαζαρίδης 18