Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βοστώνη και στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός

Για τη Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, όπου το βράδυ της Δευτέρας 23 Μαΐου 2022, ώρα Ελλάδος, θα απευθύνει ομιλία στην 146η Τελετή Αποφοίτησης του Boston College, αναχωρεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την Τρίτη και την Τετάρτη θα συμμετάσχει στις εργασίες του Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός στην Ελβετία.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει ως εξής:

Σήμερα το βράδυ (ώρα Ελλάδας 01.00 π.μ.), ο πρωθυπουργός θα παρακαθίσει σε δείπνο προς τιμήν των επίτιμων πτυχιούχων του Boston College και θα απευθύνει χαιρετισμό.

O κ. Μητσοτάκης, τη Δευτέρα 23 Μαΐου, (στις 16.00 μ.μ. ώρα Ελλάδας), θα απευθύνει ομιλία στην 146η Τελετή Αποφοίτησης του Boston College.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για το Davos της Ελβετίας όπου την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Μαΐου θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Κοντογιαννίδης για Αλέξη Τσίπρα: Γνωστός φέρελπις αποτυχημένος του παρελθόντος οραματιστής με αυταπάτες
Επέκρινε τον πρώην πρωθυπουργό για την πρόσφατη δήλωσή του ότι η επόμενη κυβέρνηση θα φορολογήσει τους πλούσιους, αποκαλώντας τη θέση αυτή «λαϊκίστικη π@π@ρι@»
Παύλος Κοντογιαννίδης
13