Πολιτική

Ο Λεβέντης αποκαλύπτει: Ο Τσίπρας εκβιάζει τους βουλευτές με εκλογές την Κυριακή μετά το Πάσχα

Αποκαλυπτικός για άλλη μία φορά ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρωών, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή "Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα" του TRT.

Ο κ. Λεβέντης δήλωσε πως ο Έλληναςε πρωθυπουργός εκβιάζει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με εκλογές σε περίπτωση που δεν ψηφίσουν το ασφαλιστικό.

Μάλιστα, σημείωσε πως συγκεκριμένα τους απειλεί με εκλογές την πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα, που σημαίνει εκλογές την Κυριακή του Θωμά, προκειμένου να τους αποσπάσει τη θετική τους ψήφο στην ψηφοφορία για το ασφαλιστικό.

Εκτίμησε μάλιστα πως η συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν θα είναι σε θέση να προχωρήσει δίνοντας της περιθώριο ζωής το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Πηγή: onlarissa.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μειώσαμε την ανεργία στο 8% και δημιουργήσαμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας τα τελευταία έξι χρόνια
Ο Πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό και την αγορά εργασίας»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας στο κέντρο «Ελληνικός Κόσμος»
2