Πολιτική

Ο Μ. Κεφαλογιάννης κάλεσε την κυβέρνηση να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή

«Μοναδική ευκαιρία για να βρούμε έναν εθνικό προσανατολισμό, μια εθνική στρατηγική για την Ελλάδα, πέρα και πάνω από κόμματα και κομματικές σημαίες» είναι η επικύρωση της συμφωνίας που έκανε η κυβέρνηση με τους εταίρους από το ελληνικό Κοινοβούλιο, τόνισε από τα Ιωάννινα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μ. Κεφαλογιάννης.

Ο κ. Κεφαλογιάννης, που βρίσκεται στα Ιωάννινα για το διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο στην Ήπειρο, το οποίο διοργανώνει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κι η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπογράμμισε πως δεν είναι δυνατόν μια τόσο σοβαρή συμφωνία να περνάει από τα ξένα κοινοβούλια και να μην έρθει για επικύρωση στην ελληνική Βουλή.

Και πρόσθεσε:

«Θεωρώ αυτονόητο ότι η κυβέρνηση θα φέρει άμεσα αυτήν τη συμφωνία που έκανε για επικύρωση από την ελληνική Βουλή. Είναι μία μοναδική ευκαιρία για να βρούμε έναν εθνικό προσανατολισμό μια εθνική στρατηγική για την Ελλάδα πέρα και πάνω από κόμματα και κομματικές σημαίες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Βελτιώσεις σε πετρέλαιο και ρεύμα, επιτάχυνση αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ και μέτρα για όσους επηρεάστηκαν από την Ευλογιά - «Δε θα ανεχθούμε εκβιασμούς από μειοψηφίες»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το επόμενο διάστημα θα έχει ειδική σύσκεψη για τα ζητήματα της κτηνοτροφίας. Η σημερινή συζήτηση θα συνεχιστεί με συνάντηση των εκπροσώπων, με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 54