Πολιτική

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος νέος γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος θα αντικαταστήσει τον πρόωρα χαμένο Απόστολο Βεσυρόπουλο ο οποίος έφυγε από ανακοπή στο τέλος Αυγούστου

Τον βουλευτή Λάρισας Μάξιμο Χαρακόπουλο προτείνει για γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος θα «πληρώσει» την θέση του πρόωρα χαμένου Απόστολου Βεσυρόπουλου. Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 21 Αυγούστου 2025, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Σιθωνία Χαλκιδικής όταν υπέστη καρδιακή ανακοπή σε παραλία της Νικήτης. Ύστερα από προσπάθειες ανάνηψης, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου όπου και απεβίωσε σε ηλικία 59 ετών.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ο οποίος εκλέγεται βουλευτής Λάρισας σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2004 διαθέτει και την κοινοβουλευτική εμπειρία αλλά έχει και πολύ καλή γνώση της εσωκομματικής βουλευτικής γεωγραφίας.

Η εκλογή του νέου γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανακοινώθηκε από τη ΝΔ: «Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας προτείνεται ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 19 Σεπτεμβρίου με θέμα την εκλογή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5