Πολιτική

Ο Μανώλης Καπνισάκης απαντά στους επικριτές του Στέφανου Κασσελάκη: «Τόσο ορατό ότι κάποιοι είχαν άλλο σχέδιο»

Απάντηση στους επικριτές του Στέφανου Κασσελάκη, στη σκιά των τελευταίων καταιγιστικών εξελίξεων με τον αποκλεισμό του από τις υποψηφιότητες για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει ο διευθυντής του γραφείου του πρώην προέδρου του κόμματος, Μανώλης Καπνισάκης.

Ουσιαστικά ο Μανώλης Καπνισάκης απαντά σε όσους κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη ότι υλοποιεί συγκεκριμένο σχέδιο κι ότι ο ίδιος ευθύνεται για τη μεγάλη πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

«Αν όλοι όσοι επιτίθενται σήμερα με αυτή τη δριμύτητα στον Στέφανο Κασσελάκη, ασκούσαν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη με την ίδια ένταση, είναι βέβαιο ότι στις Ευρωεκλογές τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα υπερέβαιναν το 20%», αναφέρει.

Πιο αναλυτικά, η δήλωση του κ. Καπνισάκη έχει ως εξής:

«Επειδή η σιωπή δεν είναι πάντοτε χρυσός, θα ήθελα να μοιραστώ μια σκέψη, μεταφέροντας το αίσθημα των χιλιάδων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Αν όλοι όσοι επιτίθενται σήμερα με αυτή τη δριμύτητα στον Στέφανο Κασσελάκη, ασκούσαν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη με την ίδια ένταση, στοχοπροσήλωση και «εφευρετικότητα», είναι βέβαιο ότι στις Ευρωεκλογές τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα υπερέβαιναν το 20%.

Αν όλοι όσοι περιφέρονται το τελευταίο διάστημα από κανάλι σε κανάλι και ραδιοφωνικό σταθμό για να υποστηρίξουν την «αναγκαιότητα» απομάκρυνσης του Στέφανου Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, είχαν οργώσει τη χώρα κατά την προεκλογική περίοδο για να αναδείξουν και επικοινωνήσουν με ανάλογο ζήλο τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος, είναι εξίσου βέβαιο ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δύσκολα θα μπορούσε να σταθεί επί μακρόν.

Αν όλοι αυτοί που “βάζουν φωτιά” στα τηλέφωνα για να καλέσουν συντρόφους τους να αποκλείσουν σύντροφό τους, είχαν επιδείξει το ίδιο πάθος για ένα μαζικό προσκλητήριο στην κάλπη, η Αριστερά της Δικαιοσύνης, της Αλληλεγγύης, των ίσων ευκαιριών, θα ήταν σήμερα το αύριο του τόπου.

Είναι τόσο ορατό πλέον ότι κάποιοι είχαν άλλο σχέδιο…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ένταση στη Βουλή ανάμεσα σε Λαζαρίδη και Λιακούλη: «Απαράδεκτο το σχόλιο περί "χουντικής" κυβέρνησης» - «Παρακολούθησε το μοντάζ της Ομάδας Αλήθειας»
Ο Μακάριος Λαζαρίδης αφού πρώτα χαρακτήρισε απαράδεκτη τη δήλωση της Ευαγγελίας Λιακούλη που έκανε λόγο για «χουντική» κυβέρνηση, κάλεσε τον ΠΑΣΟΚ να καταδικάσει το σχόλιό της
Ευαγγελία Λιακούλη - Μακάριος Λαζαρίδης
Δημοσκόπηση Real Polls: Πτώση για τη ΝΔ λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ – Το 77,4% δεν πιστεύει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταπολεμήσει τη διαφθορά
Παρά την υποχώρηση των ποσοστών της ΝΔ σε σχέση με τον Ιούνιο, το κυβερνών κόμμα εξακολουθεί να διατηρεί διψήφιο προβάδισμα από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ
Κάλπη στις εκλογές 18
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζει τη στάση του απέναντι στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Οι δύο τάσεις
Κάποια στελέχη θεωρούν ότι θα πρέπει να καταγγείλουν την διαδικασία και να αποχωρήσουν και αλλά επιμένουν ότι θα πρέπει να παραμείνουν προκειμένου να μην κάνουν πιο εύκολη την διαδικασία για την κυβέρνηση
Σωκράτης Φάμελλος 1