Τετάρτη, 22 Μαΐ
27oC Αθήνα

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επισκέφθηκε για πρώτη φορά το λιμάνι του Πειραιά ως υπουργός Ναυτιλίας

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επισκέφθηκε για πρώτη φορά το λιμάνι του Πειραιά ως υπουργός Ναυτιλίας
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, επισκέφθηκε σήμερα (29.6.2023) το πρωί το λιμάνι του Πειραιά, καθώς ξεκίνησε τη δουλειά του στο νέο του γραφείο και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί ενόψει του καλοκαιριού.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μαζί με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Γιώργο Αλεξανδράκη, και άλλα στελέχη, επισκέφθηκε το πρώτο Λιμενικό Τμήμα και επιθεώρησε τις πρώτες αναχωρήσεις πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά.

«Σήμερα ήρθα να δω τη κατάσταση που επικρατεί στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Ενάμιση εκατομμύριο άνθρωποι διακινήθηκαν πέρυσι για τους καλοκαιρινούς μήνες από το λιμάνι του Πειραιά και φαίνεται ότι και τη φετινή περίοδο ένα αντίστοιχο νούμερο μπορεί και μεγαλύτερο μπορεί να διακινηθεί και πάλι», δήλωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών ώστε να μπορέσουν να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με ασφάλεια και σιγουριά αλλά των εργαζομένων για να μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, εξήγησε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ευχαρίστησε τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού για τη βοήθειά τους για την ομαλή διεξαγωγή των δρομολογίων της ακτοπλοΐας αλλά και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών και επισκεπτών της χώρας μας.

«Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε αυτή η ταξιδιωτική εμπειρία γι’ αυτούς τους ανθρώπους να είναι ευχάριστη με ασφάλεια και σιγουριά», συμπλήρωσε ο υπουργός Ναυτιλίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις