Πολιτική

Ο Νάσος Ηλιόπουλος απαντά στον Γιάννη Οικονόμου με «βαριές» κουβέντες

«Σκληρό ροκ». Έτσι εξελίσσεται η κόντρα μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την έκθεση του Σωτήρη Τσιόδρα για τις ΜΕΘ.

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε ανάρτηση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας τον χαρακτήρισε «πολιτικό ολετήρα» και τον κατηγόρησε ότι κανιβαλίζει και ότι φέρνει στα δικά του περιορισμένα μέτρα μια επιστημονική μελέτη.

Πλέον, σειρά πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος με μια σκληρή ανακοίνωση απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τον οποίο (εξακολουθεί να) αποκαλεί «εθνικό ψεύτη», ενώ τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, χαρακτηρίζει «αδίστακτο».

Αναλυτικά αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει το θράσος, μια ημέρα μετά το θλιβερό ρεκόρ των 130 θανάτων και τον αδιανόητο αριθμό συνολικά 19.475 απωλειών, να βάζει τον εθνικό ψεύτη κ. Οικονόμου να συνεχίζει την κοροϊδία του ελληνικού λαού.

Ο εθνικός ψεύτης είπε πολλά για να μην πει αν διαψεύδει ή όχι ότι σύμφωνα με την έκθεση των κκ Τσιόδρα και Λύτρα χιλιάδες ανθρώπινες ζωές χάθηκαν επειδή η κυβέρνηση δεν δημιούργησε νέες ΜΕΘ και για τα ποσοστά θνητότητας εκτός ΜΕΘ.

Δεν ξεχνάμε άλλωστε ότι για την κυβέρνηση η ενίσχυση σε ΜΕΘ ήταν πεταμένα λεφτά. Ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα και με κάθε τρόπο πλέον το πόσο αδίστακτος είναι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και η απάντηση για το 2015: «Κάποιους δεν τους βολεύει η αλήθεια»
«Ποιος φοβάται την αλήθεια για το 2015; Είναι αυτοί που μας έχουν οδηγήσει στον πάτο των 27 σε ό,τι αφορά τη σύγκριση του κατά κεφαλήν εισοδήματος ή της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός
Αλέξης Τσίπρας 30
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ας είμαστε ειλικρινείς, αποτύχαμε – Οι διάλογοι προκαλούν οργή»
«Όποιος αποδεδειγμένα έλαβε ευρωπαϊκούς πόρους που δεν δικαιούται θα κληθεί να τους επιστρέψει» - «Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε πρακτικές που παραπέμπουν σε συναλλαγές για λίγους σταυρούς»
Κυριάκος Μητσοτάκης 163
Πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέληξε στους Πλεύρη, Θεοχάρη, Ανδριανό και Δερμεντζόπουλο – Το ταξίδι στα Χανιά που δεν έγινε
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέμεινε στην Αθήνα μέχρι να επιλέξει τα νέα πρόσωπα και να διευθετήσει όλες τις νέες αλλαγές - Το κρίσιμο νομοσχέδιο για το Μεταναστευτικό
Κυριάκος Μητσοτάκης και Θάνος Πλεύρης 60