Πολιτική

Ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ στο Προεδρικό Μέγαρο [pics]

Αν κάποτε, επί Ανδρέα Παπανδρέου, μαθαίναμε πως ένα μέλος της τέως βασιλικής οικογένειας βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, το πιθανότερο είναι πως θα είχε γίνει πολιτικός... σεισμός. Αλλά τώρα πια τα πράγματα έχουν αλλάξει...

Μάλλον λοιπόν δεν θα έπρεπε να προκαλεί εντύπωση η παρουσία του Νικολάου, του δευτερότοκου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (14.09.2016) στο πλαίσιο του 4ου Ετήσιου «Αthens Democracy Forum», που έγινε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Αλλά μόνο το γεγονός πως ο Νικόλαος βρέθηκε, για πρώτη φορά στο Προεδρικό, το μέγαρο όπου έζησαν οι γονείς του μέχρι να φύγουν από την Ελλάδα το 1967 μετά το πραξικόπημα, έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία.

Ο γιος του τέως βασιλιά αφού παρακολούθησε όσα είπε στην ομιλία του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, βρέθηκε σε… πηγαδάκια με τους πρώην προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα και Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Παύλος Πολάκης κατά του Διονύση Σαββόπουλου ακόμη και μετά τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδοποιού: «Ρε ουστ που θα πηγαίναμε και στην κηδεία»
Ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε ότι ο μεγάλος τραγουδοποιός τον είχε αποκαλέσει «αρκουδιάρη» στον ΣΚΑΪ το 2019
Παύλος Πολάκης 34
ΠΑΣΟΚ για «Ομάδα Αλήθειας»: Η κυβέρνηση της ΝΔ ας σταματήσει τον κατήφορο της τοξικότητας, στον οποίο τρέχει με σπασμένα φρένα
«Ως σύγχρονοι δωσίλογοι μοιράζουν πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης, αναπαράγοντας την αδιανόητη και ανιστόρητη δήλωση Δρυμιώτη ότι «το να είσαι αριστερός, έχει καταλήξει να μην είσαι Έλληνας»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Καρανίκας: «Κάφροι» αυτοί που επιτέθηκαν στον Βορίδη – «Είσαι ο μόνος αριστερός που έκανε rebranding», λέει ο Γεωργιάδης
«Ιστορικά ως αριστερά και λαϊκό κίνημα ποτέ δεν επιτεθήκαμε (ούτε συμβολικά) σε οικογένεια. Ούτε θα το κάνουμε. Αριστεροί είμαστε και όχι κανίβαλοι, ναζιστές και φασίστες»
Νίκος Καρανίκας