Πολιτική

Ο Νίκος Δένδιας έδειξε χάρτη τουρκικής προπαγάνδας σε απόφοιτους και φοιτητές του Harvard

Απόφοιτους και φοιτητές του Harvard Kennedy School υποδέχτηκε σήμερα (25.8.2022) στο υπουργείο Εξωτερικών ο Νίκος Δένδιας, για να συζητήσει μαζί τους τις προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει με την Τουρκία και όχι μόνο.

Ο Νίκος Δένδιας ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες στο Twitter από τη συνάντησή του με τους απόφοιτους και φοιτητές του Harvard, ενώ δημοσίευσε και ένα βίντεο από τη συζήτηση μαζί τους, στην οποία έδειξε έναν χάρτη προπαγάνδας της Τουρκίας.

Στον χάρτη, η Τουρκία παρουσιάζει ελληνικά εδάφη, ακόμα και την Κρήτη, με κόκκινο χρώμα. Ο Νίκος Δένδιας αναρωτήθηκε αν αυτό είναι το σημείο εκκίνησης της συζήτησης της τουρκικής πλευράς, πώς είναι δυνατόν να υπάρξει μια ουσιαστική συζήτηση.

«Από τη σημερινή συνάντηση με απόφοιτους και φοιτητές του Harvard. Τους ανέπτυξα τις προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και απάντησα στις ερωτήσεις τους», έγραψε στο Twitter ο Νίκος Δένδιας.

«Είχα τη χαρά να υποδεχθώ σήμερα στο Υπουργείο Εξωτερικών απόφοιτους και φοιτητές του Harvard Kennedy School και να συζητήσω μαζί τους για τις προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει», πρόσθεσε ο κ. Δένδιας και συνόδευσε την ανάρτησή του με το βίντεο για τον τουρκικό χάρτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σωκράτης Φάμελλος στο 5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαστε εδώ, όρθιοι, θα έχει αντίπαλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης»
Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, στη δευτερολογία του, τόνισε πως στόχος είναι η αναγέννηση του κόμματος για την ανατροπή του καθεστώτος Μητσοτάκη - Οι αιχμές προς τον Σπίρτζη
Σωκράτης Φάμελλος
Βολές προς πάσα κατεύθυνση από Σπίρτζη στο 5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - «Η διαθεσιμότητά μου θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του κόμματος»
Ο πρώην υπουργός αποκάλεσε το συνέδριο ως «συνέδριο συρρίκνωσης» ασκώντας κριτική στην ηγεσία του κόμματος αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη
Χρήστος Σπίρτζης
Μητσοτάκης για την απόφαση του ΣτΕ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: «Η Ελλάδα σταματά να αποτελεί παγκόσμια εξαίρεση, τέλος οι ιδεοληψίες»
Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του τόνισε πως από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, τα παιδιά θα σταματήσουν να φεύγουν από την πατρίδα τους για σπουδές
Κυριάκος Μητσοτάκης
3