Πολιτική

Ο Νίκος Πλακιάς για την απομάκρυνση Παπακώστα από την κυβέρνηση: Υπήρξε υφυπουργός με τον πόνο των παιδιών μας

«Το δίκιο κερδίζει το άδικο. Το φως το σκοτάδι. Η αλήθεια το ψέμα» έγραψε ο Νίκος Πλακιάς

Ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας των διδύμων κοριτσιών που έχασε τις κόρες του και την ανιψιά του στο δυστύχημα των Τεμπών, εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την απομάκρυνση της Κατερίνας Παπακώστα από το υπουργικό σχήμα.

Σημειώνεται πως η Κατερίνα Παπακώστα ήταν υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, ωστόσο αυτή τη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να την κρατήσει μακριά από το υπουργικό συμβούλιο. Ο χαροκαμένος πατέρας Νίκος Πλακιάς εξέλαβε την κίνηση αυτή ως μια μικρή δικαίωση στον αγώνα για τα Τέμπη, που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια.

Ο Νίκος Πλακιάς με μια ανάρτησή του στο Facebook έγραψε χαρακτηριστικά: «Το δίκιο κερδίζει το άδικο. Το φως το σκοτάδι. Η αλήθεια το ψέμα». 

«Και για να μην νομίζετε ότι έχουμε κάποια εμπάθεια με την συγκεκριμένη. Δεν θα με πειράξει καθόλου από εδώ και πέρα τι θα κάνει με την καριέρα της. Να δουλέψει να ξαναπάρει την θέση της και να πάει και ακόμα ψηλότερα» συνέχισε.

 

Και κατέληξε: «Θέση, όμως, που όπως αποδείχτηκε δεν ήταν με την αξία της αλλά με τον πόνο τον δικό μας και στο όνομα των παιδιών μας! Θέση που δεν ήταν δίκαια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 6
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης