Πολιτική

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε συγγνώμη από τον Νίκο Κοτζιά και έληξε η δικαστική διαμάχη τους

Ο Νίκος Κοτζιάς είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του Πάνου Καμμένου για συκοφαντική δυσφήμιση και διάδοση ψευδών ειδήσεων

Κανένας δεν περίμενε πως η μακροχρόνια δικαστική διαμάχη του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Κοτζιά θα τελειώσει αναίμακτα και χωρίς επεισόδια. Όπως φάνηκε όμως σήμερα (02.04.2025), αυτή η θεωρία διαψεύστηκε.

Οι δυο άνδρες ήρθαν σε σύγκρουση μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς σε βάρος του πρώην υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, για συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση και διάδοση ψευδών ειδήσεων κατά το διάστημα Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2019.

Όπως όμως αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, στη διαμάχη μπήκε ένα τέλος όταν ο πρώην υπουργός Άμυνας του ζήτησε γραπτά αλλά και προφορικά συγγνώμη.

Σε ανάρτηση που ανέβασε στα social media ο Νίκος Κοτζιάς γράφει στη λεζάντα:

«Σήμερα ο Καμμένος μου ζήτησε στο δικαστήριο γραπτά και προφορικά, δημόσια συγγνώμη και με δήλωσή του παραδέχτηκε ότι είμαι έντιμος και πρόσωπο με ήθος. Η αλήθεια έλαμψε».

Την ανάρτηση συνόδευσε και με φωτογραφία της δήλωσης του Πάνου Καμμένου ώστε να επιβεβαιώσει τα βήματα που έκανε «προς τα πίσω» ο πρώην υπουργός Άμυνας.

Στο έντυπο αναφέρεται:

«Στο πλαίσιο εξωδικαστικής διευθέτησης απάντων των εκκρεμών ποινικών και αστικών υποθέσεων μεταξύ εμού και του κ. Νικόλαου Κοτζιά, από τις οποίες ρητά παραιτούμαστε, δηλώνω ενώπιον Σας, ότι άπασες οι επίμαχες δηλώσεις μου στα Μ.Μ.Ε., αλλά και ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων, αφενός ΔΕΝ αφορούσαν προσωπικά τον κ. Κοτζιά, αλλά άλλους παράγοντες και αφετέρου, αποτελούσαν προϊόν παραπληροφόρησης, τις ανακαλώ και ουδέποτε αμφισβήτησα την εντιμότητα και το ήθος του κ. Κοτζιά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παναγιώτης Παρασκευαΐδης: Το ΠΑΣΟΚ να συνεργαστεί και με δικτατορικά καθεστώτα για να μη μείνει ακυβέρνητη η χώρα 
«Έχω πει ότι αν κινδυνεύει η Ελλάδα να συνεργαστούμε ακόμα και με το διάβολο. Δεν θα ρίξουμε το σκάφος στα βράχια» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Λέσβου
Παναγιώτης Παρασκευαΐδης
Ζαχαράκη για νέο Λύκειο και Εθνικό Απολυτήριο: Προσχηματικές οι ανακοινώσεις ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ περί «μονομερούς» εθνικού διαλόγου
Η υπουργός Παιδείας τονίζει ότι η επιτροπή δεν υποκαθιστά τη Βουλή και αναφέρει ότι η πρόσκληση συμμετοχής προς όλα τα κόμματα παραμένει ανοιχτή
Σοφία Ζαχαράκη
Τροπολογία της Νέας Αριστεράς για όριο δύο θητειών στην ηγεσία της ΤτΕ – Στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ
Πρόταση για ρητό περιορισμό επαναδιορισμού διοικητή και υποδιοικητών μετά την εξαετία, με στόχο διαφάνεια και λογοδοσία – Ζαχαριάδης: «Η “ισοβιότητα” είναι συντηρητική αντίληψη, 18 χρόνια είναι πάρα πολλά».
Βουλευτές της Νέας Αριστεράς
Αλεξάνδρα Σδούκου: «Σπουδαία και ιστορική» η ενεργειακή συμφωνία, επενδύσεις έως 1 δισ. ευρώ στην έρευνα
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ μιλά για οικονομική και γεωπολιτική αξία των ερευνών υδρογονανθράκων και δηλώνει θετική συμμετοχή της Ελλάδας ως παρατηρητή στο προτεινόμενο Συμβούλιο Ειρήνης υπό στενό πλαίσιο για τη Γάζα
Αλεξάνδρα Σδούκου
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εργαζόμενη καταγγέλλει την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας για απλήρωτους μισθούς και εργασιακό μπούλινγκ
Υπάλληλος του κόμματος της κάνει λόγο για ηθική παρενόχληση και εξευτελιστική συμπεριφορά, ενώ υποστηρίζει ότι δεν έχει λάβει δεδουλευμένα από τον Μάρτιο του 2025
Ζωή Κωνσταντοπούλου 13
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον πρόεδρο των ΗΑΕ, σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ Αλ Ναχαγιάν
Στο επίκεντρο η περαιτέρω εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης Ελλάδας–Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή – Συμφωνία για συνάντηση το επόμενο διάστημα.
Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ Αλ Ναχαγιάν   (Φωτογραφία αρχείου