Πολιτική

Ο Παύλος Πολάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

«Στηρίζω την πρόταση μομφής που κατατέθηκε κατά του Στέφανου Κασσελάκη» είπε στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης και ανακοίνωσε στην ομιλία του ότι θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος.

«Αν δεν περάσει η πρόταση παραμένω, αν χάσω παραμένω και δεν χρειαζόμαστε ένα κόμμα σαν της Ζωής Κωνσταντοποουλου. Οδήγησε μόνος σου το κόμμα σε εκλογές. Εγώ τον αριστερισμό τον πέρασα μικρός. Στηρίζω τη μομφή που κατατέθηκε» είπε ο Παύλος Πολάκης στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Απευθυνόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης του είπε: «Οδήγησε μόνος σου το κόμμα σε εκλογές».

Στην ομιλία του, ο Παύλος Πολάκης είπε μεταξύ άλλων: «Πίστεψα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον στήριξα. Έπεσα έξω, δεν κάνει για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Όχι» Τασούλα σε Τσίπρα για τη δημοσιοποίηση των πρακτικών του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών μετά το δημοψήφισμα
«Όπως ξέρετε, το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών δεν προβλέπεται στο Σύνταγμα. Είναι συνεπώς άτυπο όργανο του οποίου οι συνεδριάσεις γίνονται κεκλεισμένων των θυρών»
Αλέξης Τσίπρας και Κωνσταντίνος Τασούλας 38