Site icon NewsIT
07:38 | 17.01.14

Ο Σαμαράς παρήγγειλε, οι ευρωβουλευτές πλήρωσαν…

Newsit Newsroom

Το τραπέζι στους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θέλησε να κάνει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Στρασβούργο. Αλλά στο τέλος, δεν πλήρωσε εκείνος το λογαριασμό.

Σνίτσελ με τραγανές τηγανητές πατάτες ήταν η επιλογή του πρωθυπουργού, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη. Το τραπέζι έγινε σε ένα από τα πιο λαϊκά εστιατόρια του Στρασβούργου και το φαγητό σερβιρίστηκε σε… πάγκους. Τον λογαριασμό τον πλήρωσαν οι ευρωβουλευτές.

Η συζήτηση ήταν χαλαρή, ο Αντώνης Σαμαράς είχε κέφια και ρώτησε για όλους, ακόμα και για οικογενειακά θέματα.

Φυσικά, από τη συζήτηση δεν έλειψαν τα πολιτικά, με τον πρωθυπουργό να λέει πως «θέλω οι εκλογές να γίνουν οπωσδήποτε το 2016, πρέπει έως τότε να υπάρξει ανάπτυξη και ανάκαμψη, γιατί διαφορετικά θα κινδυνεύσουν όσα κέρδισαν με κόπο και θυσίες οι Έλληνες».

Στουρνάρας, Χατζηδάκης με το αεροπλάνο της γραμμής

Γιάννης Στουρνάρας και Κωστής Χατζηδάκης δεν επέστρεψαν στην Ελλάδα με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, αλλά με εκείνο της γραμμής και στην οικονομική θέση, γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Ο Αντώνης Σαμαράς αν και κουρασμένος άρχισε να διαβάζει κατά σειρά τους Financial Times, εν συνεχεία του NY Times, κατόπιν τη Wall Strett Journal και αφού τελείωσε με τις ξένες εφημερίδες άρχισε να λύνει (μετά μανίας σύμφωνα με το δημοσίευμα)… σουντόκου.

Οι υπόλοιποι επιβάτες του πρωθυπουργικού Gulfstream εξουθενωμένοι από την παρουσίαση της ελληνικής προεδρίας αποκοιμήθηκαν. Ξύπνησαν μόνον όταν ο πρωθυπουργός τούς είπε να συζητήσουν τα θέματα για το προσεχές Eurogroup.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιχείριση Σαμαρά για συσπείρωση του φιλοευρωπαικού μετώπου

Πριν επιτεθεί στον Σαμαρά είχε χαρακτηρίσει πατσαβούρα τον Ρομπάι

Νάιτζελ Φάρατζ – Νικ Γκρίφιν: Ο ευρωσκεπτικιστής κι ο φίλος της Χ.Α. που επιτέθηκαν στον Σαμαρά (VIDEOS)

Ο άνδρας από το Νεπάλ που έτρεξε ν’ αγκαλιάσει τον Αντώνη Σαμαρά

Άγρια επίθεση Νάιτζελ Φάρατζ στον Αντώνη Σαμαρά! «Να ονομάσετε το κόμμα σας ΜΗ Δημοκρατία – Δεν κάνεις εσύ κουμάντο, η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή!»

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version