Πολιτική

Ο Σωκράτης Φάμελλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

«Παρών» στην εκλογική κούρσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ο Σωκράτης Φάμελλος, ανακοινώνοντας την Πέμπτη (26.09.24) την υποψηφιότητά του.

Ο βουλευτής της Β΄ περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Φάμελλος, που πριν λίγο καιρό καθαιρέθηκε από επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του έκπτωτου προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, γνωστοποίησε σήμερα πως θα διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος της Κουμουνδούρου.

Ο κ. Φάμελλος, που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μέσω ενός βίντεο, κατέληξε σε αυτή την απόφαση μετά από μία σειρά επαφών που είχε.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στην ανάρτηση με την οποία συνοδεύει το παρακάτω βίντεο, «με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία της Αριστεράς, θέτω υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία… Για να γίνουμε ξανά περήφανοι για το κόμμα μας!». 

 

«Πάμε όλοι μαζί!

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία της Αριστεράς, θέτω υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Σε αυτή την προσπάθεια σας ζητώ να συμμετέχετε όλες και όλοι.

Για να γίνουμε ξανά περήφανοι για το κόμμα μας!

Αλλά και γιατί η επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αφορά όλη την κοινωνία!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Φάμελλος.

Την ίδια ώρα, στο στρατόπεδο του Στέφανου Κασσελάκη επικρατεί απόλυτη ησυχία, αφού όπως φαίνεται ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τις εισηγήσεις των επικοινωνιολόγων του.

Οι συνεργάτες του λένε μάλιστα ότι με την ανάρτησή του -τις προηγούμενες ημέρες- στην πραγματικότητα δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να κατέβει στις εκλογές, άρα για την ώρα δεν χρειάζεται να κάνει καμία άλλη δήλωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μακρόν σε Μητσοτάκη: Μοντέλο οικονομικής προόδου η Ελλάδα – «Πιο κοντά από ποτέ οι δύο χώρες»
Ο Γάλλος πρόεδρος κάλεσε τις επιχειρήσεις της χώρας του να επενδύσουν στην Ελλάδα και αναφέρθηκε στην ευθυγράμμιση των γεωστρατηγικών συμφερόντων ανάμεσα σε Αθήνα και Παρίσι
Μητσοτάκης και Μακρόν 5
Τα μηνύματα Μητσοτάκη και Μακρόν και η «μπετόν αρμέ» αδιαπραγμάτευτη ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής
Ιδιαίτερη σημασία έδωσαν και οι δύο ηγέτες στο άρθρο 42 παράγραφος 7 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο προβλέπει αμοιβαία στρατιωτική συνδρομή μεταξύ κρατών-μελών σε περίπτωση επίθεσης
Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν
Γαλλικά ΜΜΕ: «Στην Αθήνα ο Μακρόν, επανεκκινεί τη στρατηγική εταιρική σχέση Γαλλίας – Ελλάδας»
Ο τηλεοπτικός σταθμός BFM επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στις δηλώσεις των δύο ηγετών αναφορικά με τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή και τα όσα ανέφεραν για την ανάγκη επιστροφής της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή
μακρον