Πολιτική

Ο Σωκράτης Φάμελλος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για την Ομάδα Αλήθειας – «Κάθε μέρα σκάνε μεγάλα σκάνδαλα δημοκρατίας»

«Δεν μπορεί να χρηματοδοτείται ένας μηχανισμός προπαγάνδας κατά παραβίαση του νόμου περί χρηματοδότησης ενός μηχανισμού προπαγάνδας»

Μηνυτήρια αναφορά στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πλημμελειοδικών για τη διερεύνηση της υπόθεσης της «Ομάδας Αλήθειας» κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, το πρωί της Τρίτης (6.5.25).

«Καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας για να ερευνηθούν τα δημοσιεύματα που συνδέονται με το σκάνδαλο της “Ομάδας Αλήθειας”, της Βlue Skies και της Νέας Δημοκρατίας. Είναι θέμα δημοσίου συμφέροντος να αποκαλυφθούν οι συνδέσεις χρηματοδότησης ενός μηχανισμού προπαγάνδας και δολοφονίας χαρακτήρων, μέσα από διαχείριση και ιδιωτικού αλλά κυρίως δημοσίου χρήματος», τόνισε ο Σωκράτης Φάμελλος.

«Δεν μπορεί να χρηματοδοτείται ένα μηχανισμός προπαγάνδας κατά παραβίαση του νόμου περί χρηματοδότησης λειτουργίας των κομμάτων στη χώρα μας. Είναι θέμα δημοκρατίας και για εμάς ήταν υποχρέωση να ζητήσουμε από τη Δικαιοσύνη να διερευνήσει αυτό το μεγάλο σκάνδαλο. Δυστυχώς κάθε μέρα σκάνε μεγάλα σκάνδαλα δημοκρατίας, αυτός είναι ο κύριος Μητσοτάκης. Εμείς όμως είμαστε από την πλευρά της αλήθειας», υπογράμμισε.

 

Αμέσως μετά υπογράμμισε ότι σε λίγη ώρα θα επισκεπτεί τον Πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και επίτιμο Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη (Πειραιώς 207).

«Στον ΣΥΡΙΖΑ εξαντλούμε τα δημοκρατικά μας δικαιώματα. Είναι δημοκρατικό μας δικαίωμα να ζητάμε να υπάρχει διαφάνεια στη χρηματοδότηση των κομμάτων, έλεγχος των παρακρατικών μηχανισμών που φθείρει την κοινωνία μας» σημείωσε ακολούθως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331