Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης εγκαινιάζει τα νέα γραφεία λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία για τις υποψηφιότητες στον ΣΥΡΙΖΑ

Μία μέρα μετά τη νέα παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα και μία μέρα πριν από τη λήξη της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει τα… εγκαίνια των γραφείων του στον Ταύρο.

Με μια νέα ανάρτηση ο Στέφανος Κασσελάκης και πάλι με τη γνωστή αφίσα σε μοβ φόντο – διαχωρίζοντας εαυτόν από τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ – εγκαινιάζει τα γραφεία στον Ταύρο στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης.

Το κάλεσμα Κασσελάκη απευθύνεται στους φίλους και εθελοντές.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ξεκινάμε.

Συζητάμε.

Γνωριζόμαστε.

Σας περιμένω!»

 

Σημειώνεται πως πρόκειται για έναν τεράστιο χώρο 1.500 τμ στο Ταύρο και ενοίκιο 20.000 ευρώ το μήνα. 

Παλαιότερα ο χώρος στέγαζε γραφεία και φιλοξενούσε δράσεις και εκθέσεις. Τώρα, εκτός από τα τρία γραφεία για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα στελέχη του, υπάρχει πρόβλεψη για τους εθελοντές και προφανώς όσα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσουν να στηρίξουν τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο του εγχείρημα.

mitos

Σύμφωνα με πληροφορίες τα γραφεία στον Ταύρο έχουν νοικιαστεί με έξοδα του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ το συμφωνητικό αναφέρει ότι έχουν δεσμευτεί μέχρι και τις δεύτερες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την 1η Δεκεμβρίου.

Δείτε φωτογραφίες του newsit.gr από τα γραφεία του Στέφανου Κασσελάκη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης
«Γαλάζιες» πιέσεις προς την κυβέρνηση να επανεξετάσει τον σχεδιασμό για την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων
Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας είναι ο 6ος από το κόμμα που πιέζει την κυβέρνηση για διορθωτικές παρεμβάσεις στο νέο πλαίσιο
O βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας
Επιστροφές προσφύγων στην Ελλάδα: «Είμαστε σε συνεχή διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση» λέει εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών
Ως προς τη διάρκεια μιας τέτοιας διαδικασίας το γερμανικό υπουργείο απαντά ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να την προσδιορίσει χρονικά
Πρόσφυγες