Πολιτική

Ο Στρος Καν και το… iPad

Εκτός από τον Πάνο Καμμένο που εμφανίστηκε με μπλουζάκι "Greece is not for sale", είχαμε την απολογία του επικεφαλής του ΔΝΤ που δεν έδωσε την συνέντευξη Τύπου στα ελληνικά αλλά και τα απίστευτα μέτρα ασφαλείας.

Από νωρίς το πρωί τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και την Βουλή ήταν ασφυκτικά. Ως και το καφενεδάκι του Εθνικού Κήπου δόθηκε εντολή να παραμείνει για λόγους ασφαλείας σήμερα κλειστό.

Η συνοδεία του επικεφαλής του ΔΝΤ ήταν πολυπληθής και οι άνδρες ασφαλείας του ιδιαίτερα αυστηροί στην τήρηση των μέτρων που είχαν ζητήσει.

Ο κ. Στρος Καν ήταν συνεπής στο ραντεβού του τόσο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όσο και με τον πρωθυπουργό.

Μπήκε στο Μέγαρο Μαξίμου κρατώντας μόνο το iPad του.

Αίσθηση προκάλεσαν τα πρώτα λόγια που είπε απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό στην διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον κ. Παπανδρέου.
Παίρνοντας τον λόγο και κάνοντας μια κίνηση αβρότητας ο επικεφαλής του ΔΝΤ, δεσμεύθηκε οτι την επόμενη φορά που θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό θα μιλάει ελληνικά. Να υποθέσουμε οτι η επόμενη επίσκεψη θα αργήσει πολύ αφού τα ελληνικά είναι μια δύσκολη γλώσσα…

Την ώρα της συνέντευξης Τύπου ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος ήθελε να δώσει το δικό του αντιμνημονιακό στίγμα. Εμφανίστηκε στο κοινοβούλιο φορώντας μπλουζάκι το οποίο έγραφε: “Greece is not for sale”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αντιπαράθεση Στέφανου Κασσελάκη – Δημήτρη Μαρκόπουλου: «Για λάθος λέξη σε υπότιτλο ενός site απειλεί με μηνύσεις»
«Απίστευτος προπέτης ο Κασσελάκης, τη λέξη "business" την μπέρδεψε με "μίζες", χωρίς να ακούσει το απόσπασμα της ΕΡΤ έσπευσε να απειλήσει με μηνύσεις, προσοχή γιατί και εγώ κάνω αγωγές» τονίζει ο Δημήτρης Μαρκόπουλος
Στέφανος Κασσελάκης 3
Πρόεδρος Αρείου Πάγου σε δικηγορικούς συλλόγους: Γιατί δεν κινήσατε πειθαρχική διαδικασία κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου;
Έχει ήδη σταλεί στον πρόεδρο του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσό αναφορά «για τη διερεύνηση πειθαρχικής ευθύνης δικηγόρου» εκ μέρους της Πρωτοδίκη Βόλου
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 24