Site icon NewsIT

“Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γίνει νέο ΠΑΣΟΚ, δεν διορθώνεται”

28.04.2014 | 10:00
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνεχίζει τη μετωπική με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, αναφέροντας ότι έχει πλέον υιοθετήσει πλήρως τη διαφθορά του παλιού ΠΑΣΟΚ, επιχειρώντας να εναγκαλιστεί τους ψηφοφόρους του

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Δ. Κουτσούμπας ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ “παίρνει όλο το διεφθαρμένο και σάπιο ΠΑΣΟΚ” χωρίς χωρίς καν να υιοθετεί τα “καλά συνθήματα”.

Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ για ακόμη μια φορά τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να γίνει το “νέο ΠΑΣΟΚ” όμως χρησιμοποιεί μόνο την αριστερή φρασεολογία συνυπογράφοντας ταυτόχρονα όλες τις καπιταλιστικές πολιτικές της Ε.Ε.

Όπως τόνισε μάλιστα είναι ψευτοδίλημμα το ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ καθώς και τα δύο κόμματα υποστηρίζουν τις ίδιες πολιτικές.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα νέα κόμματα χαρακτηριστική ήταν η φράση του πως “κινούνται στην ίδια πλευρά του ποταμού» και να τάσσονται «με τα μεγάλα συμφέροντα”.

Σκληρή ήταν η κριτική του κ. Κουτσούμπα και στο Ποτάμι για το οποίο ανέφερε η “ανανέωση της πολιτικής δε γίνεται με ιλουστρασιόν περιτυλίγματα από τηλεοπτικούς αστέρες”.

Διαβάστε επίσης:

Δυσαρέσκεια και εκνευρισμός στο ΠΑΣΟΚ για τη “σύμπραξη” Παπανδρέου – ΔΗΜΑΡ
 
Ο Άρειος Πάγος αποφασίζει για τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκλογές
 
Οι δύο μεγάλοι πονοκέφαλοι Άδωνι! Οι απαιτήσεις SOS της τρόικας ως τον Ιούνιο
 
Εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ από την κοινή εμφάνιση Παπανδρέου Κουβέλη – ”Λάθος του που πηγαίνει στο βιβλίο της πρώην διορισμένης συνεργάτιδάς του”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version