Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ από την κοινή εμφάνιση Παπανδρέου Κουβέλη – ”Λάθος του που πηγαίνει στο βιβλίο της πρώην διορισμένης συνεργάτιδάς του”

Εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ από την κοινή εμφάνιση Παπανδρέου Κουβέλη – ”Λάθος του που πηγαίνει στο βιβλίο της πρώην διορισμένης συνεργάτιδάς του”

– ”Το ΠΑΣΟΚ να ξεκαθαρίσει τις θέσεις του με Παπανδρέου” βροντοφωνάζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος
– ”Η πρώην διορισμένη συνεργάτιδα του Μ. Κοππά, στο βιβλίο της οποίας πηγαίνει ο Παπανδρέου, μας ζητάει να της επιστρέψουμε και 2.000 ευρώ που κράτησε το ΠΑΣΟΚ από τον μισθό της”
– ”Δεν μπορεί το Καστρί να νοικιάζεται στους Γλύξμπουργκ

Η λέξη εκρηκτική είναι ”λίγη” για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ.

Τα μαχαίρια έχουν βγει από τα θηκάρια τους και όλοι περιμένουν με αγωνία το τι θα γίνει αύριο στην κοινή παρουσία Παπανδρέου Κουβέλη στο βιβλίο της πρώην ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιας πλέον με τη ΔΗΜΑΡ Μ. Κοππά.

Λάδι στη φωτιά έριξε με τις δηλώσεις του κατά του Γ. Παπανδρέου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, που ζήτησε απερίφραστα, προφανώς από τον Βενιζέλο, να ξεκαθαρίσει τις θέσεις του απέναντι στο Γιώργο Παπανδρέου.
”Καθαρές σχέσεις – καθαρές λύσεις. Το ΠΑΣΟΚ να ξεκαθαρίσει τις θέσεις του με Παπανδρέου. Τι είναι αυτά που άκουμε για δυσφορία της ηγεσίας, όπως γινόταν παλιά με τον Καραμανλή;”

Ο Λ. Γρηγοράκος αφού χαρακτήρισε ως λανθασμένη την κοινή παρουσία Παπανδρέου Κουβέλη, επιτέθηκε κατά της ”πέτρας του σκανδάλου”, δηλαδή την Μ. Κοππά, που η παρουσίαση του βιβλίου της θα φέρει δίπλα δίπλα τους Παπανδρέου Κουβέλη.
”Είναι λάθος του που πάει στο βιβλίο της πρώην διορισμένης συνεργάτιδάς του που μάς ζητάει να της επιστρέψουμε και 2.000 ευρώ που κράτησε το ΠΑΣΟΚ από τον μισθό της ως ευρωβουλευτή του κόμματος”.

Και βέβαια ο κύριος Γρηγοράκος θυμήθηκε και την ιστορική βίλα των Παπανδρέου στο Καστρί.
”Η πολιτική είναι θέμα συμβολισμών, δεν μπορεί το Καστρί να νοικιάζεται στους Γλύξμπουργκ”.

Και όλα αυτά ενώ ο Γ. Παπανδρέου έκανε αρχηγική επανεμφάνιση στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης:

Ρέθυμνο: Θερμή υποδοχή στον Παπανδρέου – Δείτε VIDEO

Βόμβα μεγατόνων στο ΠΑΣΟΚ – Ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα για τη μαύρη τρύπα στα ταμεία – Δυναμίτης στις σχέσεις Βενιζέλου Παπανδρέου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε