Πολιτική

Ο Ταραντίλης απάντησε στον Τσίπρα για την Αθηνών – Λαμίας με εικόνες από το ‘17

Την άμεση αντίδραση της κυβέρνησης προκάλεσαν οι αιχμές που άφησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για το κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας τις ημέρες της σφοδρής κακοκαιρίας.

«Οι πολίτες ζητούν υπεύθυνη αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από μια πρωτοφανή κακοκαιρία κι όχι κομματικούς καυγάδες. Γι’ αυτό ακριβώς επί 3 ημέρες έχουμε αποφύγει να απαντήσουμε στις διαρκείς ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα και όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται σε διάταξη μάχης για την οργανωμένη αποκατάσταση ζημιών» αντέδρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης.

Μάλιστα δημοσιοποίησε φωτογραφία και βίντεο από χιονόπτωση τον Δεκέμβριο του 2017, μικρότερης έντασης, όπως επισημαίνει, επί διακυβέρνησής ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι τότε «χιλιάδες άνθρωποι έμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα τους, όχι για λίγα λεπτά όπως είπε, αλλά επί 8 ώρες στην Αθηνών- Λαμίας».

«Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας» πρόσθεσε.

athinonlamias palia

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι όλες οι κυβερνήσεις, και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όταν είχαν να αντιμετωπίσουν έντονα καιρικά φαινόμενα.. «είχαν πάντα μία έγνοια: Να μην κλείσουν κεντρικοί δρόμοι, να μην αποκλειστούν άνθρωποι στα σπίτια και κυρίως να μην κλείσει η Εθνική Οδός». «Και έρχεται η Ν.Δ. και κλείνει μόνη της την Εθνική οδό» πρόσθεσε.

« Ωραίοι είστε ρε παιδιά. Πραγματικά δεν είχαμε σκεφτεί και εμείς να το κάνουμε» συνέχισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, χειροκροτούμενος από τους βουλευτές του κόμματος του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ψέματα για τις προειδοποιήσεις της Κομισιόν για τον ΦΠΑ» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Για να τον ενημερώσουμε, η οδηγία αυτή - 2022/542, - καλεί τη χώρα μας να εφαρμόσει μειωμένους - ή ακόμη και μηδενικούς - συντελεστές ΦΠΑ σε βασικά αγαθά, όπως τρόφιμα και φάρμακα»
Ο Σωκράτης Φάμελλος 2
ΠΑΣΟΚ: Αμετανόητος ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Η χώρα δεν αντέχει άλλο πισωγύρισμα
«Οι πολίτες κουράστηκαν από τα ψέματα και την προπαγάνδα. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ζητούν συνέπεια, ασφάλεια, αξιοπιστία και εντιμότητα. Έννοιες που κακοποιήθηκαν βάναυσα από το σύστημα Μητσοτάκη»
Σημαία του ΠΑΣΟΚ
ΔΕΘ: Όλα τα μέτρα για την υγεία – Μεταρρυθμίσεις στο ΕΣΥ χωρίς έξτρα χρηματοδότηση και 50 εκατ. ευρώ σε νέα φάρμακα
Οι αναφορές του πρωθυπουργού στο ρεκόρ χειρουργείων το 2025, στην ανακαίνιση των υποδομών του ΕΣΥ, στις ψηφιακές τομές, στο πρόγραμμα «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» και στην αξιολόγηση του ΕΣΥ – Αντιδρούν οι εργαζόμενοι στην υγεία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ 2