Πολιτική

Ο Θανάσης Μπακόλας νέος γ.γ. του ΕΛΚ

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου του ΕΛΚ, που πραγματοποιήθηκε στο Ρότερνταμ και στο οποίο συμμετείχε η Νέα Δημοκρατία με ισχυρή παρουσία, εξελέγη στην προεδρία του ΕΛΚ ο Μάνφρεντ Βέμπερ, ενώ ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού για τα ευρωπαϊκά θέματα με έδρα τις Βρυξέλλες, Θανάσης Μπακόλας, εξελέγη γενικός γραμματέας του ΕΛΚ, απολαμβάνοντας τεράστιας αποδοχής, αφού συγκέντρωσε ποσοστό 83,9%.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ, η εκλογή του κ. Μπακόλα σε μια τόσο σημαντική θέση στην ηγεσία της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς οικογένειας, αποτελεί την αδιαμφισβήτητη αναγνώριση της παρουσίας και της πολιτικής της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και των δράσεων του κόμματος σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στην αποστολή της Νέας Δημοκρατίας στο συνέδριο του ΕΛΚ συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της ΚΟ του ΕΛΚ στο Ευρωκοινοβούλιο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο γραμματέας του κόμματος Παύλος Μαρινάκης, ο βουλευτής και γραμματέας διεθνών σχέσεων της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου, οι υπουργοί Νότης Μηταράκης και Κώστας Σκρέκας, ο αν. υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η υφυπουργός Μαρία Συρεγγέλα, ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, οι ευρωβουλευτές Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Μαρία Σπυράκη, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, ‘Αννα- Μισέλ Ασημακοπούλου και Θοδωρής Ζαγοράκης, ο γγ του υπουργείου Εξωτερικών Γιάννης Σμυρλής, ο γραμματέας οργανωτικού ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης, ο συνεργάτης της γραμματείας ΔΣΕΕ Σταύρος Παπασταύρου, καθώς και τα μέλη της γραμματείας διεθνών σχέσεων ΝΔ, όπως ο Ιωάννης Σαμπατάκος, ο Νίκος Κορογιαννάκης, ο Δημοσθένης Μαμμωνάς, η Πηνελόπη Γαβρά και άλλοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για εκλογές: «Ιερός ο σταυρός προτίμησης, λάθος κάθε σκέψη υποβάθμισής του»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέρριψε τα σενάρια λίστας και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου για τις επόμενες κάλπες, επιμένοντας παράλληλα στην ενισχυμένη αναλογική
Παύλος Μαρινάκης
Εκλογές ζητεί ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Έχουμε μια βαθιά διεφθαρμένη κυβέρνηση, που επιλέγει την ατιμωρησία και τα παιχνίδια με τους θεσμούς»
Ρωτάω λοιπόν σήμερα: Ποιον θα εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός; Εμένα ή τους διεφθαρμένους βουλευτές και υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας;
Νίκος Ανδρουλάκης 20