Πολιτική

Ο Βαρβιτσιώτης καλεί τον Δρίτσα να παραιτηθεί για τον ΟΛΠ

Την παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θ. Δρίτσα ζητά με δήλωσή του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης χαιρετίζει την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην πώληση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς επισημαίνοντας πως “χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος παλινωδιών και «πολιτικού στρουθοκαμηλισμού», προκειμένου να ακολουθήσει τον τρόπο που είχε σχεδιάσει και δρομολογήσει η προηγούμενη κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί ήδη πολύτιμος χρόνος για την οικονομία και τη χώρα και να έχουν ήδη αποχωρήσει οι 5 από τους 6 υποψήφιους επενδυτές.”

Ο κ. Βαρβιτσιώτης καλεί τον αρμόδιο υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θ. Δρίτσα, που θα κληθεί να επικυρώσει την απόφαση, όπως τονίζει, να παραιτηθεί καθώς, όπως λέει, “είναι έκθετος” διότι “όταν ήταν στην αντιπολίτευση διαδήλωνε στους δρόμους κατά της ιδιωτικοποίησης.”

Σύμφωνα με τον κ. Βαρβιτσιώτη, ο κ. Δρίτσας πριν από ένα χρόνο, στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, δεσμευόταν ότι «ο δημόσιος χαρακτήρας του λιμανιού παραμένει και ότι η ιδιωτικοποίηση σταματάει εδώ».

”Έστω και τώρα, ας σεβαστεί την έννοια της αξιοπρέπειας, για την οποία, άλλωστε, ισχυριζόταν ότι «αγωνίστηκε» προεκλογικά μαζί με τους συντρόφους του” τονίζει ο κ. Βαρβιτσιώτης.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Ανδρουλάκης και Δούκας προς συμβιβασμό για τη «μη συγκυβέρνηση» – Νέες φωτιές άναψαν οι ξαφνικές αλλαγές στο καταστατικό
Μετά τις αλλαγές που έγινε γνωστό ότι προωθούνται τις προηγούμενες ώρες, ήταν αναμενόμενο να ζητηθούν εξηγήσεις στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της ΚΟΕΣ
Νίκος Ανδρουλάκης
Βίντεο Μαρινάκη για τα μέτρα στήριξης: «Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία αβοήθητη»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχειρεί να εξηγήσει γιατί η κυβέρνηση επέλεξε τις παρεμβάσεις που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, τι όφελος προκύπτει για βενζίνη και diesel και γιατί δεν προκρίθηκε η μείωση του ΕΦΚ
Βίντεο Μαρινάκη για τα μέτρα στήριξης: «Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία αβοήθητη»