Πολιτική

Ο. Βουδούρης στον ΣΚΑΙ: “Η ΔΗΜΑΡ είναι χωρισμένη στα δύο”

Το διχασμό της Δημοκρατικής Αριστεράς με αφορμή την υπερψήφιση ή μη του πακέτου μέτρου των 11,5 δισ. ευρώ παραδέχθηκε ο βουλευτής του κόμματος, Οδυσσέας Βουδούρης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ΣΚΑΙ στις 20:00.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Βουδούρης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι το κόμμα του έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα και επεσήμανε ότι περιμένει σαφή θέση από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, καθώς όπως ανέφερε τη μία λέμε ότι δεν είναι η ΔΗΜΑΡ δεδομένη και την άλλοι βουλευτές δηλώνουν πως αναγκαστικά θα πρέπει να υπερψηφίσουν τα μέτρα.

Μάλιστα, αφήνοντας αιχμές προς την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, δήλωσε ότι η δική του θέση καθορίζεται από τις βασικές αρχές του κόμματος και από τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Φυσικά για άλλη μία φορά ο κ. Βουδούρης ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόθεση να υπερψηφίσει το πακέτο των μέτρων των 11,5 δισεκατομμμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βουδούρης στο Newsit:Ναι έστειλα επιστολή στον Κουβέλη και δεν είναι η πρώτη φορά

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η δεξίωση για την 52η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο λόγω κακοκαιρίας – 1700 οι προσκεκλημένοι
Η καθιερωμένη κατ’ ιδίαν συνάντηση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα, με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων θα γίνει στο σαλόνι του πρώτου ορόφου
Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο