Πολιτική

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι από τις καταγγελίες του Χαϊκάλη για προσπάθεια χρηματισμού

Τριγμούς στην πολιτική ζωή του τόπου προκαλούν οι καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη, σύμφωνα με τις οποίες ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει και στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, φέρεται να προσπάθησε να τον δωροδοκήσει, προκειμένου να ψηφίσει θετικά για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τριγμούς στην πολιτική ζωή του τόπου προκαλούν οι καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη, σύμφωνα με τις οποίες ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει και στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, φέρεται να προσπάθησε να τον δωροδοκήσει, προκειμένου να ψηφίσει θετικά για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορούν οι επίμαχοι διάλογοι, ανάμεσα στον Παύλο Χαϊκάλη και τον κ. Αποστολόπουλο, αλλά και οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο ωστόσο είναι προϊόν παράνομης λήψης.

Οι διάλογοι αυτοί έγιναν σε κεντρικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και το βίντεο έχει διάρκεια περίπου 8.30 λεπτών.

Ο φερόμενος ως μεσάζων φαίνεται να αναφέρεται στο ποσό των 600-700 χιλιάδων ευρώ λέγοντας:

– “Λοιπόν, όποτε μου πεις μπαίνω στο αμαξάκι μου και σου φέρνω μία τσαντούλα με έξι -επτά κατοστάρικα. Στη φέρνω τώρα δηλαδή αν μου πεις το μεσημέρι, το μεσημέρι δεν έχω πρόβλημα.  Όποτε μου πεις εσύ”.

Αμέσως μετά ακούγεται ο άντρας που είναι μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη να αναφέρεται στο δάνειο και να του λέει χαρακτηριστικά:

“Πηγαίνεις, ψηφίζεις, και από εκεί και πέρα, το δάνειο σου. Γενικώς θα είναι όχι τώρα. Τώρα κάνει τζιζ. Τον Φλεβάρη, τον Γενάρη, όταν περάσει η φασαρία. Δέκα χρόνια χαριστική περίοδος. Δεκαπέντε, είκοσι όπου θέλουμε το πάμε δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό, ειδαλλώς δεν παίρνεις φράγκο και με μηδέν επιτόκιο κάποτε”.

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Χαϊκάλης φαίνεται να τον ρωτάει: “Και πως θα είμαι κατοχυρωμένος εγώ ρε μάγκα;” και εκείνος φέρεται να του απαντάει: Άμα σε δέκα χρόνια θα ισχύει η περίοδος, και το συμβόλαιο με την διαφημιστική μην μου βάζεις τέτοια ζητήματα. Στεγνά και ξάστερα στο λέω, γιατί μπορεί να γίνουμε κόλαση. Εμείς πληρώνουμε διαφημιστική. Δεν έχουμε πρόβλημα. Δεν θα μας λείπουν από το μέτρημα”.

Στη συνέχεια της συνομιλίας ο φερόμενος ως μεσάζων φέρεται να λέει:

– Εγώ μπορώ με έξι με εφτά κατοστάρικα να στα φέρω τώρα, να στα φέρω τώρα. Το πρόβλημά μου είναι ότι, θα σου έλεγα να τα πάρεις τώρα. Ποιό είναι το πρόβλημά μου. Επειδή τα τσεκάρω ένα ένα μην είναι χτυπημένα, στο λέω και σε κοιτώ στα μάτια. Τα τσεκάρουμε ένα-ένα μην είναι χτυπημένα. Γιατί αν πας να τα δώσεις πουθενά και είναι χτυπημένα θα αρχίσει φασαρία. Πλαστά από τίποτα εγκληματικές ενέργειες που δίνει η αστυνομία τα νούμερα, τέτοια πράγματα. Ρε παιδί μου από την απαγωγή του Παναγόπουλου έχουνε βρεθει τα νούμερα. Άμα σου δώσω τέτοια και σε πιάσουνε θα γίνει της πουτάνας. Θα σου πουν που τα βρήκες Χαϊκάλη”.

Εν συνεχεία ο φερόμενος ως μεσάζων φαίνεται να προτείνει στον κ. Χαϊκάλη από τον Φεβρουάριο να τα κάνουν χρυσό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σακελλαροπούλου: Δεν παρέλαβα ποτέ ηχητικό των πρακτικών του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών – Παυλόπουλος: Διαβιβάσθηκαν γραπτώς
«Τα συγκεκριμένα πρακτικά δεν συνοδεύονταν από ηχητικό αρχείο, είναι μόνο το γραπτό, ανυπόγραφο κείμενο», αναφέρει η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου 5
Τζορτζ Τσούνης: «Η Γκιλφόϊλ θα είναι η καλύτερη πρέσβης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»
«Έχει πολλά χαρίσματα, έχει θάρρος και πιστεύει στο κράτος δικαίου και νομίζω πως τα 3,5 χρόνια που θα είναι στην Ελλάδα, θα είναι από τα καλύτερα χρόνια στις σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας»
Ο Τζορτζ Τσούνης
2
Μαρινάκης: Ο Τσακαλώτος ομολόγησε στους Financial Times την εξαπάτηση των πολιτών με το δημοψήφισμα του 2015 
Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό επιτρέποντας στη μισή του κυβέρνηση να μεθοδεύει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και στην άλλη μισή να προωθεί ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα
Ο Παύλος Μαρινάκης 2
Θάνος Πλεύρης για μεταναστευτικό: Τέλος στο παραμύθι με τις μωρομάνες, μην ανησυχείτε εμείς δεν θα φτιάξουμε ξανά Μόριες
«Η Αριστερά ζητά να καταγράφεται και να χορηγείται άσυλο σε όλους. Αυτή τη στιγμή, 3 εκατ. άνθρωποι περιμένουν στις ακτές της Λιβύης. Καταλαβαίνετε τι ζητάτε;» είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης στη Βουλή 9
Ευάγγελος Βενιζέλος σε Γιώργο Γεραπετρίτη για το μεταναστευτικό: Γιατί η κυβέρνηση έπρεπε τώρα να προκαλέσει τη συζήτηση για το άρθρο 15 της ΕΣΔΑ;
«Ο ίδιος όμως προσυπέγραψε και υποστήριξε την επίσημη κυβερνητική δήλωση ότι λαμβάνονται μέτρα «κατά παράβαση των υποχρεώσεων που προβλέπονται στη Σύμβαση»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος 14