Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μένει… εκτός δήμου Αθηναίων η Λίνα Νικολακοπούλου

Μένει… εκτός δήμου Αθηναίων η Λίνα Νικολακοπούλου
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδουν τις πληροφορίες που ήθελαν τη γνωστή στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου να φλερτάρει με την ιδέα να είναι υποψηφία δήμαρχος της Αθήνας από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος.

Στο μεταξύ, συνάντηση δυο ωρών είχε χθες ο Αλέξης Τσίπρας με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη για το θέμα της υποψηφιότητας του δημάρχου της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάστηκαν αναλυτικά οι τρεις υποψηφιότητες τις οποίες έχει στα χέρια του ο πρωθυπουργός, καθώς το Μέγαρο Μαξίμου επιθυμεί να καταλήξει στην καλύτερη επιλογή.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο προβληματισμός του πρωθυπουργού έγκειται στο γεγονός ότι οι δυο άλλες υποψηφιότητες, πέραν του Νάσου Ηλιόπουλου, δεν είναι κομματικές.

Το γεγονός αυτό προβληματίζει τόσο τον Αλέξη Τσίπρα όσο και τον γραμματέα του κόμματος, καθώς, ενώ θεωρούν ότι οι προσωπικότητες των υποψηφίων έχουν μεγάλη αποδοχή από την κοινωνία, δεν ξέρουν αν θα αντέξουν σε ένα σκληρό προεκλογικό αγώνα όπως αναμένεται να είναι αυτός της Αθήνας.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται πάντως να καταλήξει τόσο ο πρωθυπουργός όσο και η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Αθήνα Ανοιχτή Πόλη» στο ποιος τελικά θα είναι ο υποψήφιος, προκειμένου να ανακοινωθεί το όνομά του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις