Πολιτική

Οι υπέροχες πανάκριβες γόβες που φόρεσε η Μπέτυ Μπαζιάνα στο Λευκό Οίκο

Ειδικοί και μη αποθέωσαν την σύζυγο του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα για τις στυλιστικές της επιλογές στην εμφάνισή της στο "Λευκό Σπίτι".

Το μάτι όλων έπεσε στις υπέροχες γόβες που φορούσε και ταίριαζαν υπέροχα με το λευκό ταγέρ με μαύρη ζώνη και την μαύρη τσάντα. Οι γόβες λοιπόν που φόρεσε είναι του γνωστού οίκου Gianvito Rossi και αν τις αγοράσει κανείς online κοστίζουν 590 ευρώ.

goves goves goves

Καρέ – καρέ όλη η επίσκεψη της Μπέτυς Μπαζιάνα και η… αλλαγή επωνύμου

Όσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συζητούσε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για επενδύσεις, F-16 και οικονομία, η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα έγινε δεκτή από τη σύζυγο του αντιπροέδρου, Κάρεν Πενς.

Αυτό άλλωστε επιτάσσει το πρωτόκολλο: όταν η Πρώτη Κυρία απουσιάζει, τα καθήκοντά της σε τέτοιες περιστάσεις εκπληρώνει η Δεύτερη Κυρία της χώρας. Εν προκειμένω, η Κάρεν Πενς.

Η επίσκεψη στην οικία του αντιπροέδρου

Την κυρία Μπαζιάνα υποδέχθηκε στην είσοδο της οικίας η κυρία Πένς, η οποία και την ξενάγησε στους χώρους της οικίας και τους κήπους της.

Η οικία του Αντιπροέδρου ανήκει στο αμερικανικό πολεμικό ναυτικό, παραχωρείται στον εκάστοτε Αντιπρόεδρο και δεν είναι επισκέψιμη από το κοινό. Αντίθετα ο Λευκός Οίκος είναι. Η λευκή οικία του 19ου αιώνα βρίσκεται στον αριθμό ένα του οικισμού του Παρατηρητηρίου του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών (USNO). Είναι, στη βορειοδυτική Ουάσιγκτον και χτίστηκε το 1893 με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες στέγασης του επόπτη του Ναυτικού. 

Ωστόσο, η οικία ήταν τόσο όμορφη, ώστε το 1923 άλλαξε χρήση με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες στέγασης του αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Ως οικία του Αντιπροέδρου λειτουργεί ανελλιπώς από το 1974.

“Λευκή” Μπέτυ στο Λευκό Σπίτι

Η Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν ξανά εντυπωσιακή και κέρδισε τους πάντες. Χαμογελαστή και αέρινη, η σύντροφος του πρωθυπουργού βρέθηκε στην επίσημη κατοικία του… δεύτερου ζεύγους των ΗΠΑ.

Επέλεξε να φορέσει ένα λευκό ταγιέρ. Φόρεμα ως το γόνατο, με σακάκι που στη μέση του είχε μαύρη ζώνη.

betty whitehouse
Πηγή φωτογραφιών: Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti

Μαύρη η τσάντα και οι ψηλοτάκουνες γόβες που επέλεξε, ενώ είχε πιάσει τα μαλλιά της πάνω. Η Κάρεν Πενς φορούσε μπορντοκόκκινο φόρεμα και μαύρες γόβες.

betty whitehouse
Πηγή φωτογραφιών: Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti
betty whitehouse
Πηγή φωτογραφιών: Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti

Η σύντροφος του πρωθυπουργού ξεναγήθηκε στο “σπίτι” του αντιπροέδρου των ΗΠΑ και είχε συζήτηση με την σύζυγό του.

Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνονται οι δυο γυναίκες να κάθονται σε έναν λευκό καναπέ και μπροστά τους να έχουν ένα τραπεζάκι, πάνω στο οποίο υπάρχει ένα πιάτο με βουτήματα.

betty whitehouse
Πηγή φωτογραφιών: Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti

Η κα Μπαζιάνα ξεναγήθηκε από την Κάρεν Πενς στους χώρους του σπιτιού και ενημερώθηκε για την ιστορία του. Υπέγραψε και στο βιβλίο των επισκεπτών.

betty whitehouse
Πηγή φωτογραφιών: Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti

Της… άλλαξαν το επώνυμο

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην έχει γίνει και το ανάλογο post-αρισμα στα social media. Στον λογαριασμό της Δεύτερης Κυρίας των ΗΠΑ ανέβηκαν δυο φωτογραφίες της ίδιας και της Μπέτυς Μπαζιάνα.

Μια στον… καναπέ και μια στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού.

pence betty
Φωτογραφία twitter @SecondLady
pence betty
Φωτογραφία twitter @SecondLady

Εκείνο που έκανε εντύπωση ήταν πως έγινε ένας μικρός… αναγραμματισμός στο επώνυμο της κας Μπαζιάνα. Baizana την έγραψαν οι Αμερικανοί.

«Απολαυστική επίσκεψη της δρ. Μπέτυ Μπαζιάνα (σ.σ. το… Baizana που λέγαμε) κατά την επίσημη επίσκεψη εργασίας του πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Ουάσινγκτον» ήταν το μήνυμα που συνόδευσε τις δυο φωτογραφίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κασσελάκης: Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας – Δεν μπαίνει ”λουκέτο” στο Κίνημα Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε επανειλημμένα ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί ως ιδιοκτήτης πολιτικού φορέα, αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των μελών
Ο Στέφανος Κασσελάκης 7
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή 18
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
11