Πολιτική

Οικονόμου για Τσίπρα: Έσπασε κάθε ρεκόρ διαστρέβλωσης και προπαγάνδας

«Είμαστε φιλεργατικοί στην πράξη και όχι στη θεωρία όπως ο κ. Τσίπρας», τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντησή του με την Ομοσπονδία Τουρισμού-Επισιτισμού.

Ο Γιάννης Οικονόμου κατηγόρησε, επίσης, τον Αλέξη Τσίπρα για «ρεκόρ διαστρέβλωσης και προπαγάνδας», σχετικά με τα όσα είπε για τους εργαζόμενους στον τουρισμό.

Η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου

«Ο κ. Τσίπρας έσπασε σήμερα κάθε ρεκόρ διαστρέβλωσης και προπαγάνδας. Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του, το γεγονός είναι αδιαμφισβήτητο: ως αποτέλεσμα της συστηματικής μας προσπάθειας για τη μείωση της ανεργίας, σήμερα η προσφορά θέσεων εργασίας είναι μεγαλύτερη από τη ζήτηση σε αρκετούς δυναμικούς κλάδους της οικονομίας μας. Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν δουλειές και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους. Έχουμε ακόμη βέβαια πολλή δουλειά μπροστά μας για να μειώσουμε την ανεργία και να βελτιώσουμε τις εργασιακές συνθήκες ακόμα περισσότερο.

Προσπαθούμε συνεχώς με σχέδιο και επιμονή, όπως και για την απαρέγκλιτη τήρηση της εργατικής νομοθεσίας, όπου έχουν γίνει σημαντικά βήματα και θα γίνουν ακόμη περισσότερα. Παράλληλα έχουμε αυξήσει σημαντικά τον βασικό μισθό, θεσμοθετήσαμε μέτρα εξισορρόπησης της επαγγελματικής με την οικογενειακή ζωή και είμαστε βέβαιοι ότι οι μισθοί θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο, ώστε να έχουν όλοι μεγαλύτερη συμμετοχή στο μέρισμα ανάπτυξης.

Καμιά σύγκριση δεν μπορεί να γίνει με την εποχή ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε φιλεργατικοί στην πράξη και όχι στη θεωρία όπως ο κ. Τσίπρας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το κλείσιμο 204 καταστημάτων των ΕΛΤΑ έφερε και γαλάζιες αντιδράσεις – Η διαβεβαίωση για κατ’ οίκον εξυπηρέτηση
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο ετήσιος τζίρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων είναι 15 εκατ. ευρώ, κι ενώ το ετήσιο κόστος λειτουργίας είναι πολλαπλάσιο και αγγίζει τα 90 εκατ. ευρώ
ΕΛΤΑ 15
Στην Αθήνα σήμερα η νέα πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Η πρώτη της επίσημη υποχρέωση και το πάρτι προς τιμήν της
Η πρώτη επίσημη υποχρέωση Κίμπερλι Γκίλφοϊλ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη όταν θα υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα, σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ 16
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας στα «κάγκελα» για τα πατίνια στην Αθήνα: «Η πόλη ανήκει σε όλους» – «Είναι θέμα υπουργείου»
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας καλεί τον Δήμο Αθηναίων να προχωρήσει άμεσα σε ρύθμιση με στόχο την προστασία πεζών και ΑμεΑ
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας 11
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
«Η Ελληνική Κυβέρνηση θα στέκεται πάντα δίπλα στο Ιερό Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, θα το στηρίζει, έτσι ώστε να διαφυλάξει στην αιωνιότητα αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό καθεστώς το οποίο μας κληροδοτήθηκε από τους προγόνους μας»
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου