Πολιτική

Όλγα Γεροβασίλη: Με βρίσκει σύμφωνη η διαγραφή Πολάκη αρκεί να είναι ολοκληρωμένη

«Με βρίσκει σύμφωνη, αρκεί βέβαια να είναι ολοκληρωμένη και όχι μισή» είπε μεταξύ άλλων η Όλγα Γεροβασίλη σε ερώτηση για την διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

«Σε όλη μου την πολιτική διαδρομή πορεύομαι με μια βασική αρχή και την υπηρετώ πιστά, ότι το ύφος είναι ουσία και περιεχόμενο» είπε η Δ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Άρτας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία μίλησε για τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη.

«Ο σεβασμός στον πολιτικό αντίπαλο δεν είναι αντίθετος με τη μαχητικότητα που απαιτεί η υπεράσπιση του δίκαιου των πολλών. Πολλές φορές μάλιστα, κάνοντας το αντίθετο, δίνεται η ευκαιρία του αντιπερισπασμού στη Νέα Δημοκρατία από τις άδικες πολιτικές που εφαρμόζει. Και γι’ αυτούς τους λόγους – και το έχω πει πολλές φορές δημόσια – διαφωνούσα πάντα με τον Παύλο Πολάκη» πρόσθεσε η κυρία Γεροβασίλη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 25