Πολιτική

Όλο το παρασκήνιο των παραιτήσεων στη ΝΕΡΙΤ

Πολιτικός σάλος έχει ξεσπάσει από τις παραιτήσεις του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Αντώνη Μακρυδημήτρη και του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου κ. Ροδόλφου Μορώνη από τη ΝΕΡΙΤ.

Ποιό όμως είναι το παρασκήνιο πίσω από τις παραιτήσεις; Σημειώνεται ότι η θητεία του Προέδρου της ΝΕΡΙΤ έληγε σήμερα και έχει προκηρυχθεί διαγωνισμός για τον επόμενο Πρόεδρο ο οποίος θα έχει 5ετη θητεία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Αυγή, ο κ. Μακρυδημήτρης παραιτήθηκε γιατί η ΝΕΡΙΤ παρά την αντίδρασή του αποφάσισε να μην μεταδώσει και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Βελίδειο το Σάββατο και την συνέντευξη Τύπου την Κυριακή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να μεταδοθούν και οι δυο εκδηλώσεις, ωστόσο η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική και κάνει λόγο για πραξικόπημα.

Να σημειωθεί ότι η ΝΕΡΙΤ έχει αποφασίσει ότι για κάθε πολιτικό αρχηγό που θα μεταβεί στην ΔΕΘ θα μεταδώσει μόνο μια εκδήλωση.

Από το ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος κα Βούλτεψη επικοινώνησε με τον διευθυντή ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ Βασίλη Θωμόπουλο και του ζήτησε να μεταδοθεί μόνο η μια εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Με την σειρά του ο κ. Θωμόπουλος επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη και τον ενημέρωσε ότι θα μεταδοθεί μόνο η συνέντευξη Τύπου της Κυριακής.

Και το γαϊτανάκι συνεχίστηκε. Ο κ. Σκουρλέτης επικοινώνησε με τον κ. Μακρυδημήτρη και διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι δεν θα μεταδοθούν και οι δυο εκδηλώσεις. Ο παραιτηθείς πλεον Πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ διαβεβαίωσε τον κ. Σκουρλέτη ότι θα μεταδοθούν και οι δυο. Όμως όταν του διαμηνύθηκε ότι θα μεταδοθεί μόνο η μια  υπέβαλλε την παραίτησή του σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ ανάλογη ήταν και η αντίδραση του κ. Ροδόλφου Μορώνη ο οποίος μάλιστα διαμαρτυρήθηκε και μέσω ανάρτησής του στα social media.

Να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, πατώντας στο παρελθόν υπενθυμίζει ότι η ΕΡΤ μετέδιδε τα πάντα από την ΔΕΘ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παραιτήθηκαν ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ

“Πανηγυρική επιβεβαίωση η επιστολή της EBU για τη ΝΕΡΙΤ”, σχολιάζει το Ποτάμι

Ποιο πρόσωπο αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ;

EBU σε Σαμαρά: Ασφυκτικός ο κυβερνητικός έλεγχος στη ΝΕΡΙΤ με τη νέα ρύθμιση για το Εποπτικό

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο 4
Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση στη Ρώμη τη Δευτέρα – Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας η ατζέντα είναι ευρεία και πολλές οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Τζόρτζια Μελόνι
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης