Πολιτική

ΟΝΝΕΔ: Μακάρι να κάνουμε εμείς λάθος στην υπόθεση Ρωμανού

Μια ημέρα μετά την υπερψήφιση της τροπολογίας για να χορηγηθεί εκπαιδευτική άδεια στο Νίκο Ρωμανό η ΟΝΝΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επι της ουσίας διαφωνεί με την τροπολογία που ψηφίστηκε.

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε μία σύγχρονη Δημοκρατία, το δικαίωμα στην Παιδεία και τη μόρφωση είναι αυτονόητο. Η Πολιτεία οφείλει να μη λειτουργεί εκδικητικά απέναντι σε αυτούς που την πολεμούν.

Αυτό όμως απέχει έτη φωτός από την επιλεκτική ευαισθησία και την αποδοχή ενός εκβιασμού από κάποιον που απροκάλυπτα δήλωσε ξεκάθαρα, πως δεν ενδιαφέρεται για την εκπαιδευτική διαδικασία.

Ευχόμαστε οι φόβοι μας να διαψευστούν και ο Νίκος Ρωμανός να χρησιμοποιήσει πραγματικά την εκπαιδευτική του άδεια, προκειμένου να σπουδάσει.

Μέχρι τότε, εμείς θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε όσα πιστεύουμε, αναγνωρίζοντας πως οι ιδέες για τις οποίες μάχεται κανείς, κοστίζουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιχμηρή ανάρτηση Τσίπρα για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Το μόνο ασυμβίβαστο είναι του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα»
Ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορεί τον Κυρ. Μητσοτάκη ότι, υπό την πίεση των αποκαλύψεων για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αναδιπλώθηκε στο ζήτημα του ασυμβίβαστου υπουργού και βουλευτή
Αλέξης Τσίπρας 13
Σφοδρά πυρά της αντιπολίτευσης για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Άλλο να υπηρετείς τον λαό, και άλλο να συντηρείς τη διαφθορά»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΝΙΚΗ απορρίπτουν ως επικοινωνιακή διαχείριση τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με αιχμή το ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή
Φάμελλος, Ανδρουλάκης και Κουτσούμπας
Νίκος Ανδρουλάκης: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι το βαθύ κράτος του ρουσφετιού, της διαφθοράς και της ατιμωρησίας – Εκλογές τώρα»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί τον πρωθυπουργό να αφήσει τα πρόχειρα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και σημειώνει ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και νέο άνεμο
Νίκος Ανδρουλάκης 8