Πολιτική

Οργή Δούρου για Πάγκαλο: Άντεξα την σεξιστική του χυδαιότητα αλλά πλέον θα μιλήσει η δικαιοσύνη

Ανακοίνωση κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου εξέδωσε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Αφορμή όσα είπε εναντίον της σε τηλεοπτική εκπομπή στον ΣΚΑΙ.

«Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται ένας πολίτης, είναι απλά μεμπτό. Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται, κατ’ εξακολούθηση ένας πρώην αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, αποτελεί δείγμα σήψης και κατάπτωσης. Εξηγεί πολλά για την πορεία της χώρας. Και συμβάλλει περαιτέρω στον ευτελισμό του δημόσιου λόγου.
Τα όσα ισχυρίστηκε σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή «Αταίριαστοι» (ΣΚΑΪ), στους κκ Ντσούνο και Κούτρα, ο πρώην αντιπρόεδρος περί δήθεν «στοχοποίησής» του από μένα, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.
Δεν βρίσκονται όμως στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης.
Το γεγονός ότι θεώρησα ανάξια κυρώσεων τη σεξιστική του χυδαιότητα, που εκφράστηκε μέσα από την προτροπή του για φωτογράφησή μου με μπικίνι, φαίνεται ότι τον ενθάρρυνε στο να προβεί και σε συκοφαντία, περί δήθεν βιαιοπραγίας μου εναντίον του.
Το να επαναλαμβάνεις ψέματα, συνήθιζε να λέει ο Ρούζβελτ, δεν οδηγεί ποτέ σε αλήθεια», τονίζει στην ανακοίνωσή της η κα Δούρου.

Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε στην επίθεση με γιαούρτι που είχε δεχθεί στα Καλύβια και έκανε λόγο για τους τραμπούκους της κας Δούρου. «Η κα Δούρου ήταν επικεφαλής των τραμπούκων. Με κρέμαγε σε αγχόνη επειδή είχα την άποψη ότι έπρεπε να γίνει εκεί ο ΧΥΤΑ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Ανδρουλάκη: Ενώ ήταν σε συνεννόηση με εμάς για τις Ανεξάρτητες Αρχές έκλεινε και το μάτι στην υπόλοιπη αντιπολίτευση
«Σε δυο βάρκες» πατούσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τον κυβερνητική εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη αναφορικά με τις συνεννοήσεις...
Παυλος Μαρινάκης
Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: «Η πολιτική δεν είναι μανιφέστα, τρέμω τι θα ακούσουν τα αυτάκια μας»
Απάντησε και στον Νίκο Ανδρουλάκη για τις Ανεξάρτητες Αρχές λέγοντας πως προσπαθούσε να συνεννοηθεί με τη ΝΔ ενώ έκλεινε και το μάτι στην υπόλοιπη αντιπολίτευση, πάτησε σε δύο βάρκες και έπεσε στη μέση
Ο Παύλος Μαρινάκης
Ο Γεωργιάδης τρολάρει τον Ανδρουλάκη για το κόκκινο γαρύφαλλο: Η έλευση του κόμματος Τσίπρα έχει άμεσες επιπτώσεις
«Μήπως τελικά στόχος του κ. Γεωργιάδη είναι να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως πιο γραφικός πολιτικός;» αναρωτιέται ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 28
Το «μανιφέστο» Τσίπρα για την «κυβερνώσα Αριστερά της νέας εποχής» και την προοδευτική συμπαράταξη
Το προγραμματικό κείμενο επικεντρώνεται στην ανάγκη για τη συμπαράταξη των τριών βασικών ρευμάτων της σύγχρονης αριστεράς: της Σοσιαλδημοκρατίας, της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Πολιτικής Οικολογίας
Αλέξης Τσίπρας 94
Νίκος Δένδιας: Η Πρωτομαγιά υπενθυμίζει τους αγώνες που θεμελίωσαν τα εργασιακά δικαιώματα
«Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και η δίκαιη κατανομή των καρπών της ανάπτυξης, αποτελούν κυρίαρχες προτεραιότητες της ΝΔ»
Ο Νίκος Δένδιας