Πολιτική

Ορκίστηκε φαντάρος ο γιος του… “περήφανου πατέρα” Κυριάκου Μητσοτάκη

Πριν από μερικές μέρες παρουσιάστηκε στον Έβρο και σήμερα (25.09.2020) ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ορκίστηκε φαντάρος. Και φυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να είναι παρά ένας περήφανος πατέρας.

«Πολύ περήφανος πατέρας!» για την ακρίβεια όπως έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον λογαριασμό του στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Κωνσταντίνου την ώρα που ορκίζεται.

fantarosmitsotakis

Ο πρωθυπουργός δεν μπόρεσε, λόγω της πανδημίας να ταξιδέψει στον Έβρο για να είναι παρών στην ορκωμοσία του γιου του. Και αυτό ανέφερε στο μήνυμά του. «Λυπάμαι που, λόγω Covid, δεν μπόρεσα να έρθω στην Αλεξανδρούπολη να σε καμαρώσω!». 

https://www.instagram.com/p/CFj04JRjJWG/

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τελείωσε πρόσφατα τις σπουδές του στη Βοστώνη και αποφάσισε να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία πριν συνεχίσει με το μεταπτυχιακό του. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κώστας Σκρέκας ζήτησε την άμεση άρση της ασυλίας του από την Παρασκευή: «Δεν θα επιτρέψω η παραμικρή υπόνοια να πλήξει την παράταξη»
«Η πράξη μου υπαγορεύεται από την ανάγκη διασφάλισης της θεσμικής καθαρότητας και της πολιτικής αξιοπιστίας της παράταξης» αναφέρει ο Κώστας Σκρέκας
Κώστας Σκρέκας
Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας, Κεφαλογιάννης και Σκρέκας ζητούν άμεση άρση της βουλευτικής ασυλίας και αρνούνται κάθε εμπλοκή
Τόσο οι πρώην υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας, όσο και ο πρώην Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ζητούν την πλήρη διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη των υποθέσεων που τους αφορούν
Κώστας Τσιάρας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Κώστας Σκρέκας 12
Κώστας Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραιτούμαι από τη βουλευτική ασυλία και ζητώ έρευνα από τη Δικαιοσύνη
Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σημειώνει ότι η ανάμιξή του αφορούσε μία ενδεχόμενη - όπως υποστηρίζει - απώλεια επιδότησης ενός συντοπίτη του γεωργού ύψους μόλις 429,28 ευρώ
Ο Κώστας Τσιάρας 32