Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM 99,5 είπε:
«Ψήφισα ΝΔ στις περασμένες εκλογές, στις ευρωεκλογές. Βεβαίως! Με δυσκολία, αλλά πήγε το χέρι μου, διότι ήθελα οπωσδήποτε να αποφύγω αυτό που δεν απέφυγα τελικά, δηλαδή την πρωτοπορία του ΣΥΡΙΖΑ. Ψήφισα αρνητικά, όπως και πολύς κόσμος ή πολύς κόσμος που ψήφιζε αρνητικά ΠΑΣΟΚ, για να μην έρθει η δεξιά. Κι εγώ, αυτή τη φορά, ψήφισα δεξιά για να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω τώρα. Δεν μου γυαλίζουν κόμματα. Εχω μια ουσιαστικότερη σχέση με την πολιτική και δεν ψηφίζω ό,τι γυαλίζει. Αυτό το κάνει η κίσσα!».
Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά “καταχέριασε” και το ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι δεν τον στήριξε όταν δεχόταν επιθέσεις.
«Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα διαμαρτυρίας για την άθλια και ακατονόμαστη συμπεριφορά της αντιπολίτευσης. Είμαστε κοντά στο 2012, όταν με εντολή και παρότρυνση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είχε οργανωθεί η κατατρομοκράτηση του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα. Δεν στήριξα το ΠΑΣΟΚ, διότι συν τοις άλλοις, παρά τις διαμαρτυρίες ορισμένων εκ των οποίων και εγώ, υπήρξα θύμα αυτής της ιστορίας, διότι υπέστην τρομοκρατικές επιθέσεις και εκβιασμούς, αλλά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σφύριζε αδιάφορα και κοίταγε αλλού».
Είπε επίσης ότι δεν είναι σοβαρή επιλογή το Ποτάμι και ζήτησε από τον Σταύρο Θεοδωράκη να μην διαβάζει τόσο πολύ και να μιλάει λιγότερο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σαμαράς – Μέρκελ: Το ραντεβού των απαντήσεων
Ο Γιώργος Παπανδρέου… διαδηλωτής στη Νέα Υόρκη (ΦΩΤΟ)
Σε αναμμένα κάρβουνα ο Βενιζέλος
Η συντριπτική πλειοψηφία δεν πιστεύει τα μέτρα Σαμαρά και Τσίπρα