Πολιτική

Παναγιωτακόπουλος: “Ο Ραγκούσης πάντα διορισμένος ήταν”

Βαρείς χαρακτηρισμούς εις βάρος του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας, Γιάννη Ραγκούση εξαπολύει σε δήλωση του, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

«Η αμετροέπεια του κ. Ραγκούση» είναι ο τίτλος του κειμένου, με τον κ. Παναγιωτακόπουλο να χαρακτηρίζει τον πρώην υπουργό Μεταφορών «πολιτικό ον της κομματικής ευνοιοκρατίας του αρχηγού» και «πάντα διορισμένο διότι στην ουσία και δήμαρχο τον διόρισε η τότε ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ».

«Θα συνιστούσα στο κ. Ραγκούση να μην μετράει το πολιτικό του μπόι σε μεγεθυντικό καθρέπτη», αναφέρει ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Διαβάστε όλη τη δήλωση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

«Θα ήθελα να κάνω ένα μικρό σχόλιο για τη συνέντευξη του κ. Ραγκούση σε τηλεοπτικό σταθμό.

Πολύ αργά σκέφτηκε ο πρώτος την τάξη υπουργός της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου να αποδώσει ευθύνη την ώρα που αυτός σχεδίαζε πολιτική μέχρι πριν από λίγο.

Σχετικά με το “σκοτεινό” ΠΑ.ΣΟ.Κ της μεταπολίτευσης. Ο κ. Ραγκούσης ήταν και είναι βασικός τρόφιμος από το 1982 μέχρι και σήμερα. Είναι πάντα διορισμένος διότι στην ουσία και δήμαρχο τον διόρισε η τότε ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Ο κ. Ραγκούσης είναι το πολιτικό ον της κομματικής ευνοιοκρατίας του αρχηγού.
Ήταν πάντα διορισμένος πολιτικός και ουδέποτε εκλεγμένος. Αυτά για την ιστορία.

Θα συνιστούσα στο κ. Ραγκούση να μην μετράει το πολιτικό του μπόι σε μεγεθυντικό καθρέπτη.
Να μην μετράει στο Πεντάγωνο το μπόι του το πρωί που ο ίσκιος του φτάνει μέχρι το Λυκαβηττό και το απόγευμα μέχρι την Πεντέλη αλλά να το μετράει καταμεσήμερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ραγκούσης: Δεν σκεφτόμαστε αλλαγές στο συνταξιοδοτικό, θα δούμε για το μισθολόγιo

Ξέρει κάτι ο Ραγκούσης για τις εκλογές;

Ραγκούσης: “Μόνοι μας πυροβολήσαμε τα πόδια μας!”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με Ρούμπιο: Στο επίκεντρο ο 6ος γύρος του Στρατηγικού Διαλόγου στην Αθήνα
Επιβεβαιώθηκε το «εξαιρετικό επίπεδο» των σχέσεων Αθήνας–Ουάσιγκτον από τους δύο υπουργούς Εξωτερικών, ενώ συζητήθηκαν οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με έμφαση στη Γάζα
Μάρκο Ρούμπιο και Ντόναλντ Τραμπ
Μήνυση Κωνσταντοπούλου κατά Γεωργίαδη: ««Πλέον θα απαντώ μόνο στην αρχηγό σας, την Καρυστιανού» λέει ο υπουργός Υγείας
Αφορμή στάθηκε η ομιλία του υπουργού Υγείας στη Βουλή στις... 29 Οκτωβρίου 2025, στην οποία είχε χαρακτηρίσει την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας «απαίσια γυναίκα»
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Καμμένος: Η Καρυστιανού μπορεί να βγει και πρώτη στις εκλογές – Αν κάνει κόμμα ο Σαμαράς, θα κάνω κι εγώ
Για τον Αλέξη Τσίπρα, εμφανίστηκε επιφυλακτικός ως προς το αν θα προλάβει να οργανώσει ψηφοδέλτια, ωστόσο τον χαρακτήρισε «τον μόνο από την Αριστερά που μπορεί να δείξει κυβερνησιμότητα»
Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος
23
Αυλωνίτης μετά την παραίτηση από το Κίνημα Δημοκρατίας: Ούτε μία στο εκατομμύριο να επιστρέψω στον ΣΥΡΙΖΑ
Ο ανεξάρτητος βουλευτής περιέγραψε κλίμα έντονης πόλωσης στο κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας ότι «υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι πολύ εύκολα θα μπορούσαν να σε λιντσάρουν»
Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξανδρος Αυλωνίτης