Πολιτική

Παναγιώτης Δουδωνής: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για δημοσίευμα που ειρωνευόταν την άρθρωσή του

Την αντίδραση του Παναγιώτη Δουδωνή προκάλεσε ένα σχόλιο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Αξία» και αναφέρεται με τρόπο ειρωνικό στο πρόβλημα άρθρωσής του. Με ανάρτησή του ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ έκανε γνωστό ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Στη στήλη με τα παραπολιτικά η εφημερίδα «Αξία» φιλοξενεί σχόλιο για την εποχή που ο Παναγιώτης Δουδωνής ήταν μαθητής και τον αποκαλεί «σύγχρονο Δημοσθένη βραχύσωμο που δεν μπορούσε να πει το ρο».

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής, με μία αιχμηρή ανάρτησή του, προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη και αποκαλύπτει το πρόβλημα της υγείας του που οδήγησε σε χειρουργική επέμβαση και μερικό ακρωτηριασμό της άνω γνάθου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δουδωνής γράφει πως το πρόβλημα στην άρθρωσή του που υπονοεί το δημοσίευμα και η σχετική ειρωνικότατη αναφορά στο πρόβλημα του Δημοσθένη, οφείλεται σε αδαμαντινοβλάστωμα άνω γνάθου, για το οποίο έχει κάνει επέμβαση και μερικό ακρωτηριασμό της άνω γνάθου και τμήματος της υπερώας.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χατζηδάκης για μεταναστευτικό: Η Ελλάδα δε θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, ειδικότερα στο μέσον της τουριστικής περιόδου
«Η Λιβύη πρέπει να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τον παράγοντα Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι ο δρόμος για την όποια οικονομική στήριξη της Λιβύης περνάει και από την Αθήνα»
Ο Κωστής Χατζηδάκης 7
Ο Χάφταρ χαρακτήρισε ανεπιθύμητη την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία - Διπλωματική κρίση με τη Λιβύη και συνάντηση Μητσοτάκη με Πλεύρη στο Μαξίμου
Εκτιμάται ότι αυτή η πρωτοφανής κίνηση έγινε επειδή η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία πήγε πρώτα στην Τρίπολη, όπου εδρεύει η κυβέρνηση που έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ
Χαλίφα Χάφταρ 142
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ταχύτερη η απονομή πειθαρχικής δικαιοσύνης στο Δημόσιο»
Σε σύσκεψη για το νομοσχέδιο για την πειθαρχική δικαιοσύνη στο Δημόσιο συμμετείχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Το νομοσχέδιο φέρνει επίσης αυστηροποίηση και εκσυγχρονισμό του νομικού πλαισίου»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 8