Πολιτική

Πανδαιμόνιο στη Βουλή για τους ημιυπαίθριους – “Είστε ψεύτες, απατεώνες, παπατζήδες!”

Με την ανακοίνωση από τον υφυπουργό Εσωτερικών οτι παίρνει πίσω την εγκύκλιο για τους ημιυπαίθριους, βουλευτές της αντιπολίτευσης βγήκαν εκτός εαυτού!

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης είπε απευθυνόμενος στον κ. Ντόλιο: “Κύριε υπουργέ να με βλέπετε. Είστε ψεύτες, απατεώνες και παπατζήδες.”

“Να ανακαλέσετε”, φώναζαν βουλευτες του ΠΑΣΟΚ. Τότε παρενέβη ο κ. Πολύδωρας ο οποίος εκτελούσε χρέη προέδρου ζητώντας να μη γράφεται τίποτα στα πρακτικά.

“Πέστε έναν συλλογισμό που να καταλήγει στον ίδιο χαρακτηρισμό ή παρόμοιο αλλά ανακαλέστε αυτές τις εκφράσεις”, είπε απευθυνόμενος στον κ. Ροντούλη.

“Θέλουμε να λέμε ότι η Ελλάδα είναι μια ευνομούμενη πολιτεία όμως πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους. Η ελληνική πολιτεία ψήφισε έναν νόμο”, πρόσθεσε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ και ζήτησε να πάει η κα Μπιρμπίλη στη Βουλή για να απολογηθεί όπως είπε. Καταπατάτε νόμο με εγκύκλιο… “Καλά δεν ντρέπονται…;” αναρωτήθηκε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο και οι «παιδικές αρρώστιες της αριστεράς»
Η εσωκομματική αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην ηγεσία του κόμματος, παρά το γεγονός ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για διαφωνίες. 
Ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Παππάς
Δημοσκόπηση Interview: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Στην τέταρτη θέση έπεσε η Πλεύση Ελευθερίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ερώτημα «ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας», ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο «κανένας»
Κάλπη με ψηφοδέλτια στις εκλογές 4
Τι περιλαμβάνει η νέα συμφωνία με την Ιταλία για τα τρένα και ποιες δεσμεύσεις αναλαμβάνει η Ελλάδα – Το παρασκήνιο της υπογραφής της
Στις «ράγες» του ελληνικού σιδηρόδρομου επενδύσεις 360 εκατ. ευρώ από τη Hellenic Train - Μέχρι το 2027 η Ελλάδα θα έχει παραλάβει τα νέα τρένα
Κυριάκος Μητσοτάκης / Τζόρτζια Μελόνι
Μητσοτάκης για το νέο αεροσκάφος του ΕΚΑΒ: Μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς και γρήγορες αεροδιακομιδές σε μεγάλα νοσοκομεία
«Και σε μία χώρα με τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της πατρίδας μας, με τη νησιωτικότητα, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η σημασία αυτών των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην παράδοση - παραλαβή του αεροσκάφους, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ 1